Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБойко, А. Ю.
dc.contributor.authorЄвгеньєва, О. С.
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович
dc.contributor.authorBoiko, A.
dc.contributor.authorYevhenieva, O.
dc.contributor.authorSherstiuk, R.
dc.coverage.temporal18 листопада 2022 року
dc.coverage.temporal18 november 2022
dc.date.accessioned2023-01-02T20:30:57Z-
dc.date.available2023-01-02T20:30:57Z-
dc.date.created2022-11-18
dc.date.issued2022-11-18
dc.identifier.citationБойко А. Ю. Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах / Бойко А. Ю., Євгеньєва О. С., Шерстюк Роман Петрович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19–20.
dc.identifier.isbn978-617-7875-48-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959-
dc.format.extent19-20
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
dc.relation.urihttps://ukrstat.gov.ua
dc.relation.urihttps://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
dc.relation.urihttps://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
dc.titleФормування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах
dc.title.alternativeCulture and service quality formation in restaurant enterprises
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338
dc.relation.references1. Державна служба статистики. URL: https://ukrstat.gov.ua
dc.relation.references2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
dc.relation.references3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
dc.relation.referencesen1. Derzhavna sluzhba statistiki. URL: https://ukrstat.gov.ua
dc.relation.referencesen2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
dc.relation.referencesen3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
dc.identifier.citationenBoiko A., Yevhenieva O., Sherstiuk R. (2022) Formuvannia kultury ta yakosti obsluhovuvannia u restorannykh pidpryiemstvakh [Culture and service quality formation in restaurant enterprises]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 19-20 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
dc.citation.spage19
dc.citation.epage20
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.