Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, А. Ю. | |
dc.contributor.author | Євгеньєва, О. С. | |
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | |
dc.contributor.author | Boiko, A. | |
dc.contributor.author | Yevhenieva, O. | |
dc.contributor.author | Sherstiuk, R. | |
dc.coverage.temporal | 18 листопада 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 18 november 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T20:30:57Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T20:30:57Z | - |
dc.date.created | 2022-11-18 | |
dc.date.issued | 2022-11-18 | |
dc.identifier.citation | Бойко А. Ю. Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах / Бойко А. Ю., Євгеньєва О. С., Шерстюк Роман Петрович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19–20. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-48-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959 | - |
dc.format.extent | 19-20 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 | |
dc.relation.uri | https://ukrstat.gov.ua | |
dc.relation.uri | https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf | |
dc.relation.uri | https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269 | |
dc.title | Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах | |
dc.title.alternative | Culture and service quality formation in restaurant enterprises | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338 | |
dc.relation.references | 1. Державна служба статистики. URL: https://ukrstat.gov.ua | |
dc.relation.references | 2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf | |
dc.relation.references | 3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269 | |
dc.relation.referencesen | 1. Derzhavna sluzhba statistiki. URL: https://ukrstat.gov.ua | |
dc.relation.referencesen | 2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf | |
dc.relation.referencesen | 3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269 | |
dc.identifier.citationen | Boiko A., Yevhenieva O., Sherstiuk R. (2022) Formuvannia kultury ta yakosti obsluhovuvannia u restorannykh pidpryiemstvakh [Culture and service quality formation in restaurant enterprises]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 19-20 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
dc.citation.spage | 19 | |
dc.citation.epage | 20 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Boiko_A-Culture_and_service_quality_19-20.pdf | 745,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Boiko_A-Culture_and_service_quality_19-20.djvu | 33,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Boiko_A-Culture_and_service_quality_19-20__COVER.png | 1,49 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.