Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959
Назва: | Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах |
Інші назви: | Culture and service quality formation in restaurant enterprises |
Автори: | Бойко, А. Ю. Євгеньєва, О. С. Шерстюк, Роман Петрович Boiko, A. Yevhenieva, O. Sherstiuk, R. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Бойко А. Ю. Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах / Бойко А. Ю., Євгеньєва О. С., Шерстюк Роман Петрович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19–20. |
Bibliographic description: | Boiko A., Yevhenieva O., Sherstiuk R. (2022) Formuvannia kultury ta yakosti obsluhovuvannia u restorannykh pidpryiemstvakh [Culture and service quality formation in restaurant enterprises]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 19-20 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Дата внесення: | 2-січ-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
УДК: | 338 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 19-20 |
Початкова сторінка: | 19 |
Кінцева сторінка: | 20 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://ukrstat.gov.ua https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269 |
Перелік літератури: | 1. Державна служба статистики. URL: https://ukrstat.gov.ua 2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf 3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269 |
References: | 1. Derzhavna sluzhba statistiki. URL: https://ukrstat.gov.ua 2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf 3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Boiko_A-Culture_and_service_quality_19-20.pdf | 745,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Boiko_A-Culture_and_service_quality_19-20.djvu | 33,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Boiko_A-Culture_and_service_quality_19-20__COVER.png | 1,49 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.