Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959

Назва: Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах
Інші назви: Culture and service quality formation in restaurant enterprises
Автори: Бойко, А. Ю.
Євгеньєва, О. С.
Шерстюк, Роман Петрович
Boiko, A.
Yevhenieva, O.
Sherstiuk, R.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Бойко А. Ю. Формування культури та якості обслуговування у ресторанних підприємствах / Бойко А. Ю., Євгеньєва О. С., Шерстюк Роман Петрович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19–20.
Bibliographic description: Boiko A., Yevhenieva O., Sherstiuk R. (2022) Formuvannia kultury ta yakosti obsluhovuvannia u restorannykh pidpryiemstvakh [Culture and service quality formation in restaurant enterprises]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 19-20 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Конференція/захід: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Дата публікації: 18-лис-2022
Дата внесення: 2-січ-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
УДК: 338
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 19-20
Початкова сторінка: 19
Кінцева сторінка: 20
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39959
ISBN: 978-617-7875-48-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://ukrstat.gov.ua
https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
Перелік літератури: 1. Державна служба статистики. URL: https://ukrstat.gov.ua
2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
References: 1. Derzhavna sluzhba statistiki. URL: https://ukrstat.gov.ua
2. The Vital Components of Restaurant Quality that Affect Guest Satisfaction. URL: https://scindeks-clanci.ceon.rs/data/pdf/1450-6661/2013/1450-66611304166G.pdf
3. Turnovers relationships with sales, tips and service across restaurants in a chain. URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278431902000269
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.