Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39544
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.advisorКирич, Наталія Богданівна-
dc.contributor.authorСтельмах, Дарина Володимирівна-
dc.contributor.authorStelmakh, Daryna-
dc.date.accessioned2022-12-24T18:21:12Z-
dc.date.available2022-12-24T18:21:12Z-
dc.date.issued2022-12-19-
dc.date.submitted2022-12-05-
dc.identifier.citationСтельмах Дарина Володимирівна. Дослідження системи управління кадровими ресурсами торгівельного підприємства», на прикладі магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД» : кваліфікаційна робота магістра за спеціальністю „073 — менеджмент“ / Д. В. Стельмах. — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 122 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39544-
dc.description.abstractОб'єкт дослідження ‒ процес управління кадровими ресурсами торгівельного підприємства. Метою роботи є дослідження теоретичних та практичних засад управління кадровими ресурсами магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД». Методи дослідження – економіко-статистичного, системного та порівняльного аналізу, метод експертного опитування, діалектичного пізнання, економічного синтезу. Розроблено проектні рішення щодо проведення конкурсу на кращого працівника відповідних секцій, сформовано анкету та процедуру проведення опитування працівників магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД», виокремлено пріоритетні напрями мотивації персоналу магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД» методом попарних порівнянь.uk_UA
dc.description.abstractThe Object of Investigation ‒ the process of managing human resources of a commercial enterprise. The Aim of the Work is an investigation of the theoretical and practical principles of human resources management of store No. 60 of “FOZZI-FOOD” LLC. Research methods ‒ economic and statistical, and comparative analysis, expert survey method, dialectical knowledge, economic synthesis. Project decisions on conducting a competition for the best employee of the relevant sections were developed, a questionnaire and a procedure for conducting a survey of employees of store No. 60 of “FOZZI-FOOD” LLC were developed, and the priority directions of staff motivation of store No. 60 of “FOZZI-FOOD” LLC were identified by the method of pairwise comparisons.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ… 8. Розділ 1. Дослідження теоретичних засад системи управління кадровими ресурсами торговельного підприємства… 10. 1.1 Характеристика тенденцій розвитку управління персоналом торговельних підприємств… 10. 1.2 Особливості організації та функціонування системи управління кадровими ресурсами торговельних підприємств… 17. 1.3 Сучасні моделі та механізми мотивації персоналу підприємств торгівлі… 23. Розділ 2. Аналіз торгівельної діяльності та системи управління кадровими ресурсами магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 30. 2.1 Загальна характеристика торгівельної організації… 30. 2.2 Аналіз системи управління кадровими ресурсами магазину № 60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»…41. 2.3 Дослідження механізму мотивації праці персоналу магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 50. Розділ 3. Підвищення ефективності функціонування системи управління кадровими ресурсами магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 64. 3.1 Обґрунтування доцільності проведення конкурсу на кращого працівника та найефективнішу командну роботу… 64. 3.2 Розроблення анкети та процедури проведення опитування працівників магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 77. 3.3 Дослідження пріоритетних напрямів мотивації персоналу магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД» методом попарних порівнянь… 87. Розділ 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях…95. 4.1 Завдання в галузі охорони праці магазину № 60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 95. 4.2 Особливості формування та функціонування системи управління охороною праці (СУОП) магазину № 60 ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 97. 4.3 Рекомендації щодо поліпшення умов і охорони праці й пожежної безпеки магазину № 60 ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД»… 98. 4.4 Дослідження захищеності робітників та службовців підприємства від уражаючих факторів надзвичайних ситуацій…101. Висновки та пропозиції…108. Бібліографія…111. Додатки…117.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject073uk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectуправління кадровими ресурсамиuk_UA
dc.subjectторгівельне підприємствоuk_UA
dc.subjectмотивація персоналуuk_UA
dc.subjectуправлінське рішенняuk_UA
dc.subjectконкурсuk_UA
dc.subjectопитування працівниківuk_UA
dc.subjecthuman resource managementuk_UA
dc.subjecttrading companyuk_UA
dc.subjectstaff motivationuk_UA
dc.subjectmanagement decisionsuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectemployee surveyuk_UA
dc.titleДослідження системи управління кадровими ресурсами торгівельного підприємства», на прикладі магазину №60 ТзОВ «ФОЗЗІ-ФУД»uk_UA
dc.title.alternativeInvestigation of the commercial enterprise’s human resource management system”, on the example of store No. 60 of “FOZZI-FOOD” LLCuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holderСтельмах Дарина Володимирівна, 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberДудкін, Павло Дмитрович-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc347.7uk_UA
dc.relation.references1. Балабанова Л.В. Управління персоналом: [навч. посіб.]. К.: Професіонал, 2018. 512 с.uk_UA
dc.relation.references2. Кібанов А.П., Шушпанов Д.Г. Управління трудовими ресурсами. К.: Видавничий Дім «Юридична книга», 2019. 358 с.uk_UA
dc.relation.references3. Малюк О.І. Управління персоналом. К.: Кондор. 2020. 296 с.uk_UA
dc.relation.references4. Маляс К.Р. Управління персоналом. КНК. 2022. 145 с.uk_UA
dc.relation.references5. Мельникова О.А. Особливості праці управлінського персоналу та їх вплив на мотивацію праці [Текст]. Формування ринкової економіки. 2021. №3. С.385-394.uk_UA
dc.relation.references6. Менеджмент персоналу / В.М. Данюк, В.М. Петюх, С.О. Цимбалюк та ін..; К.: КНЕУ, 2020. 398 с.uk_UA
dc.relation.references7. Національного класифікатора України «Класифікатор професій» ДК 003:2005 [Електронний ресурс]. Режим доступу http://www.dtkt.com.ua/ documents/dovidnyk/kl-prof/uk_UA
dc.relation.references8. Словник іншомовних слів [за ред. О.С. Мельничука]. К.: Головна редакція УРЕ, 2019. 776 с.uk_UA
dc.relation.references9. Філософія управління персоналом: монографія / [В.Г. Воронкова, А.Г. Беліченко, О.М. Попов та ін.]; Запоріжжя : ЗДІА, 2018. 472 с.uk_UA
dc.relation.references10. Gratton L. Eight Ways to Build Collaborative Teams / L. Gratton, T.J. Erickson. Harvard Business Review. 2020. Vol. 85. № 11. P. 100-109.uk_UA
dc.relation.references11. Кучер Л.Р. Формування мотиваційного механізму управління персоналом торговельного підприємства під впливом факторів ринкової економіки. Економіка: проблеми теорії та практики: Збірник наукових праць. Вип. 220: В 3 т. Дніпропетровськ: ДНУ, 2018. Т. 1. С. 204–210.uk_UA
dc.relation.references12. Щукін І.О., Морщенок Т.С. Формування системи управління персоналом на підприємстві. Економічний вісник Донбасу. 2018. №1. С. 116–120.uk_UA
dc.relation.references13. Кіндерманн Г. Формування механізму мотивації працівників апарату управління підприємства. Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку: Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Вип. 457. Львів, 2020. С. 122–128.uk_UA
dc.relation.references14. Темченко О., Лісніченко О. Врахування мотиваційної складової при розробці механізму матеріального стимулювання робітників на промислових підприємствах. Економічний аналіз. 2021. Вип. 7. С. 350–353.uk_UA
dc.relation.references15. Харун О.А. Побудова структури мотиваційного механізму управління персоналом. Економічні науки. Серія: Облік і фінанси. Вип. 8 (29), Ч. 4. Луцьк, 2021. С. 366–371.uk_UA
dc.relation.references16. Алексєєва Н.Ф., Приходько І.С. Удосконалення мотивації трудової діяльності працівників машинобудівних підприємств. Менеджмент, маркетинг та управління персоналом: Вісник КРНУ імені Михайла Остроградського. 2021. Вип. 3. С. 174–178.uk_UA
dc.relation.references17. Ізюмцева Н.В., Мирончук Г.В. Організація системи мотивації банківського персоналу в умовах посткризового розвитку економіки. Менеджмент персоналу: Вісник Університету банківської справи Національного банку України. 2021. №1. С. 279–283.uk_UA
dc.relation.references18. Потьомкіна О.В. Системний підхід у мотивації працівників банківської сфери. Економічний форум. 2021. №1.uk_UA
dc.relation.references19. Немченко А.С., Юрченко Г.М., Жирова І.В. Аналіз мотиваційних принципів управління персоналом фармацевтичної організації. Управління, економіка та забезпечення якості в фармації. 2021. №1. С. 18–23.uk_UA
dc.relation.references20. Живко З.Б. Механізм мотивування та моделі мотивації персоналу на вугледобувних підприємствах. Менеджмент і маркетинг. Наука й економіка. 2020. №1. C. 86–91.uk_UA
dc.relation.references21. Лосікова О.О. Економіко-організаційні аспекти мотивації персоналу в морських торговельних портах України: Дис. канд. екон. наук: 08.00.04. Одес. держ. екон. ун-т. О., 2020. 131 с.uk_UA
dc.relation.references22. Должанский А.Н. Особливості мотивації на підприємствах поліграфічної промисловості. Збірник науково-технічних праць: Науковий вісник НЛТУ України. 2020. Вип. 20.14. С. 188–193.uk_UA
dc.relation.references23. Петрова С.В. Механізми державного управління мотивацією персоналу в системі охорони здоров'я. Теоретичні та практичні питання державотворення: Збірник наук. праць. Вип. 123. С. 45-52.uk_UA
dc.relation.references24. Іляш О.І., Капериз М.В. Посилення мотивації праці в системі управління трудовим потенціалом підприємства. Економіка, планування і управління галузі: Науковий вісник НЛТУ України. 2021. Вип. 21.2. С. 167–171.uk_UA
dc.relation.references25. Белявцева М. І. Воробйова В. Н. Маркетинговий менеджмент: навч. посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2019. 407 с.uk_UA
dc.relation.references26. Грішнова О. А. Людський розвиток: навч. посібник. К. : КНЕУ, 2018. 308 с.uk_UA
dc.relation.references27 Колот А. М. Мотивація персоналу: підручник. К.: КНЕУ, 2018. 337с.uk_UA
dc.relation.references28. Козак К.Б. Вплив мотивації на ефективність використання та розвитку трудового потенціалу персоналу. Економіка харчової промисловості. 2020. №1. C. 69–74.uk_UA
dc.relation.references29. Кушнерик О.В. Зарубіжні моделі мотивації праці персоналу на підприємстві. Вісник університету «Україна». 2021. №15. С. 98–103.uk_UA
dc.relation.references30. Енциклопедія «Вікіпедія» [Електронний ресурс]. Режим доступу : http://ru.wikipedia.org/wiki/Персонал.uk_UA
dc.relation.references31. Консолідована фінансова звітність ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» станом на 31 грудня 2021 року. [Електронний ресурс]. Режим доступу : https://content.silpo.ua/uploads/2022/10/06/633e8c17a30f8.pdfuk_UA
dc.relation.references32. Музиченко-Козловський А.В., Колодійчук А.В. Основні елементи механізму мотивування працівників. Науковий вісник НЛТУ України. 2021. Вип. 21.6. С. 361–367.uk_UA
dc.relation.references33. Пиж Н.С. Мотиваційні моделі в системі підвищення конкурентоспроможності підприємств. Вісник економіки транспорту і промисловості. 2018. Вип. 13. С. 103 – 107.uk_UA
dc.relation.references34. Решетило Н.С. Мотиваційний механізм трудової діяльності та шляхи підвищення його ефективності. Вісник Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». 2019. №58, Т. 3. С. 61–63.uk_UA
dc.relation.references35. Семенов А.Г., Шарко А.І. Актуалізація теорій мотивації та стимулювання праці персоналу на промислових підприємствах. Держава та регіони. 2019. №7. С. 179–185.uk_UA
dc.relation.references36. Семикіна М.В. Нова парадигма мотивації праці в системі розвитку соціально-трудових відносин. Економіка і управління. 2021. №3. С. 111–117.uk_UA
dc.relation.references37. Балабанова Л. В. Маркетинг (2-ге видання, перероб. і доп.). Підручник. Київ: Знання-прес, 2018. 645 с.uk_UA
dc.relation.references38. Батенко Л.П. Управління проектами. К. : Київ. над. екон. ун-т, 2021. 231 с.uk_UA
dc.relation.references39. Батюк А.Є. та ін. Інформаційні системи в менеджменті: Навчальний посібник. Львів: НУ «Львівська політехніка», 2019. 520 с.uk_UA
dc.relation.references40. Безбородова Т.В. Інформаційне забезпечення маркетингової діяльності підприємств машинобудування [Електронний ресурс]. Доступ з http://www.nbuv.gov.ua.uk_UA
dc.relation.references41. Білорус Т.В. Інформаційне забезпечення прийняття управлінських рішень в системі кадрового менеджменту. Актуальні проблеми економіки. 2019. №4. с. 170 – 175.uk_UA
dc.relation.references42. Бланк І.А. Інвестиційний менеджмент. К.: МП «Ітем», 2021. С. 447.uk_UA
dc.relation.references43. Бланк І.А. Фінансовий менеджмент: Навчальний курс. К.: Ніка-Центр, 2020. 528 с.uk_UA
dc.relation.references44. Босак І.П. Вплив інформаційних систем управління на підвищення конкурентоспроможності підприємства. Вісник Львівського державного інституту новітніх технологій та управління ім. В. Чорновола. Вип. 3. Львів: Апріорі. 2021. С. 134–144.uk_UA
dc.relation.references45. Бройдо В.Л. Офісна техніка для діловодства та управління. К.: «Ділові ініціативи», 2019. 245 с.uk_UA
dc.relation.references46. Бутенко Н.В. Основи маркетингу: Навчальний посібник. К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2018. 140 с.uk_UA
dc.relation.references47. Ван Хорн Дж.К. Основи управління фінансами: Пер. з англ. Львів: «Інтелект», 2020. 992 с.uk_UA
dc.relation.references48. Веретенников В.І., ТарасенкоЛ.М., Гевлевич Г.І. Управління проектами: Навчальний посібник К. Центр навчальної літератури, 2020. 280 с.uk_UA
dc.relation.references49. Виноградський М.Д., Виноградська А.М., Шкапова О.М. Менеджмент в організації: Навч. посіб. для студ. екон. спец. вузів. К. «КОНДОР». 2019. 654 с.uk_UA
dc.relation.references50. Вовчак І.С. Інформаційні системи та комп'ютерні технології в менеджменті. Тернопіль: Карт-бланки, 2020.uk_UA
dc.relation.references51. Гамаюнов В. Г. Організація праці менеджера. Харків: Основа, 2019. 396 с.uk_UA
dc.relation.references52. Гевко І.Б. Менеджмент організацій: Навчальний посібник. Тернопіль: ТНТУ, 2021. 202 с.uk_UA
dc.relation.references53. Герчикова І.М. Менеджмент: Підручник для вузів. 4-е вид., К.: «Основи», 2018. 511 с.uk_UA
dc.relation.references54. Гібсон Дж. Л., Іванцевич Д. М., Доннеллі Д. Х. Організація: поведінка, структура, процеси: Пер. з анг. К.: ЦУЛ, 2018. 662 с.uk_UA
dc.relation.references55. Глівенко С.В., Лапін Є.В., Павленко О.О. та ін. Інформаційні системи в менеджменті Суми: ВДТ «Університетська книга», 2019. 352 с.uk_UA
dc.relation.references56. Гордієнко І. В. Інформаційні системи і технології в менеджменті: Навч.-метод. посібник для самост. вивч. дисц. 2-ге вид., перероб. і доп. K.: КНЕУ, 2021. 259 с.uk_UA
dc.relation.references57. Гордієнко П.Л. Стратегічний аналіз: Навч. посіб. К.: Алерта, 2020. 404 с.uk_UA
dc.relation.references58. Гужва В. М. Інформаційні системи і технології на підприємствах: Навч. посібник. K.: КНЕУ, 2021. 400 с.uk_UA
dc.relation.references59. Гушко С.В., Шайкан A.B. Управлінські інформаційні системи. Навчальний посібник. Львів: «Магнолія Плюс», 2018. 320 с.uk_UA
dc.relation.references60. Денисенко М.П., Колос І. В. Інформаційне забезпечення ефективного управління підприємством. Львів: «Магнолія Плюс», 2018. С. 102-117.uk_UA
dc.relation.references61. Єжова Л.Ф. Інформаційний маркетинг: навч.-метод. посіб. для самост. вивч. дисципліни. К. : КНЕУ, 2018. 185 с.uk_UA
dc.relation.references62. Ігнатьєва І.А. Стратегічний менеджмент: Підручник. К.: Каравела, 2021. 480 с.uk_UA
dc.relation.references63. Інформаційні системи і технології на підприємствах: Підручник. Затверджено МОН. К., 2019. 718 с.uk_UA
dc.relation.references64. Коваленко Л.О., Ремньова Л.М. Фінансовий менеджмент: Навч. посібник. К.: Знання, 2018. 485с.uk_UA
dc.relation.references65. Крамаренко Г.О., Чорна О.Є. Фінансовий менеджмент: Підручник. Київ. Центр навчальної літератури, 2020. 520 с.uk_UA
dc.relation.references66. Кузьменко Л.В., Кузьмін В.В., Шаповалова В.М. Фінансовий менеджмент: Навч. посібник. Херсон: Олді-плюс, 2019. 256 с.uk_UA
dc.relation.references67. Кирич Наталія, Стельмах Дарина. Особливості впливу макроекономічних чинників на стабілізацію господарсько-фінансового розвитку підприємств на сучасному етапі. Матеріали IX Міжнародної науково-практичної конференції «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: зб. тез доповідей, 05 листопада 2022 р. / за заг. ред. О.В. Панухник. Тернопіль : ФОП Паляниця В.А., 2022. С. 67-70.uk_UA
dc.identifier.citationenStelmakh Daryna. Investigation of the commercial enterprise’s human resource management system”, on the example of store No. 60 of “FOZZI-FOOD” LLC : master degree thesis on specialty „073 — Management“ / Daryna Stelmakh. — Ternopil: TNTU, 2022. — 122 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Ebben a gyűjteményben:073 — менеджмент

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
КРМ_Стельмах.pdfКваліфікаційна робота магістра2,26 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
Авторська довідка_Стельмах.pdfАвторська довідка209,92 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools