Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38992
Tytuł: | Деякі технологічні особливості гідромеханічного оброблення м’яса яловичини |
Inne tytuły: | Some technological features of hydro-mechanical processing of beef |
Authors: | Вербицький, С. Б. Verbytskyi, S. B. |
Akcesoria: | Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна Institute of Food Resources of NAAS, Ukraine |
Cytat: | Вербицький С. Б. Деякі технологічні особливості гідромеханічного оброблення м’яса яловичини / С. Б. Вербицький // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 89–90. — (Технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції). |
Bibliographic description: | Verbytskyi S. B. (2022) Deiaki tekhnolohichni osoblyvosti hidromekhanichnoho obroblennia miasa yalovychyny [Some technological features of hydro-mechanical processing of beef]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 89-90 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Data wydania: | 29-wrz-2022 |
Date of entry: | 25-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 29-30 вересня 2022 року 29-30 September 2022 |
UDC: | 637.5.03 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 89-90 |
Główna strona: | 89 |
Strona końcowa: | 90 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38992 |
ISBN: | 978-617-7875-40-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Jůzl M., & Nedomová, Š. Quality of animal products. Mendel University in Brno, 2015. 2. Planas i Solivera, S. Caracterització de salmorres i avaluació en un model de producte carni cuit. Universitat de Girona, Escola Politécnica Superior, 2018. 3. Kovalenko, O., Verbytskyi, S., Yashchenko, L., & Lysenko, H. (2020). Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine. The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Economic and Engineering Studies, 7(1), 66-72. 4. Rocha McGuire, A. E. (2022). Mejorando la suavidad de la carne de bovino con tecnología de inyección. Carnetec: www.carnetec.com/Industry/TechnicalArticles/Details/104982. 5. Verbytskyi, S. (2022). Effect of technological parameters of the needle injecting upon the quality of the processing of raw meats. Food Resources, 10(18), 7-18. 6. Verbytskyi, S. B. (2022). Determination of technological parameters of the operation of a multi-needle injector for raw meats. Вulletin of the M. Kozybayev NKU, 1(53), 129-133. 7. Lachowicz, K., Gajowiecki, L., Żych, A., Żochowska, J., Sobczak, M., & Kotowicz, M. (2003). Effects of massaging time and drum speed on texture and structure of two beef muscles. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2003, 6(2). 8. Dolata, W., Krzywdzińska-Bartkowiak, M., & Wajdzik, J. (2005). Technological effect of plastification on changes in the macrostructure of meat. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2005, 8(3). |
References: | 1. Jůzl M., & Nedomová, Š. Quality of animal products. Mendel University in Brno, 2015. 2. Planas i Solivera, S. Caracterització de salmorres i avaluació en un model de producte carni cuit. Universitat de Girona, Escola Politécnica Superior, 2018. 3. Kovalenko, O., Verbytskyi, S., Yashchenko, L., & Lysenko, H. (2020). Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine. The Scientific Journal of Cahul State University "Bogdan Petriceicu Hasdeu" Economic and Engineering Studies, 7(1), 66-72. 4. Rocha McGuire, A. E. (2022). Mejorando la suavidad de la carne de bovino con tecnología de inyección. Carnetec: www.carnetec.com/Industry/TechnicalArticles/Details/104982. 5. Verbytskyi, S. (2022). Effect of technological parameters of the needle injecting upon the quality of the processing of raw meats. Food Resources, 10(18), 7-18. 6. Verbytskyi, S. B. (2022). Determination of technological parameters of the operation of a multi-needle injector for raw meats. Vulletin of the M. Kozybayev NKU, 1(53), 129-133. 7. Lachowicz, K., Gajowiecki, L., Żych, A., Żochowska, J., Sobczak, M., & Kotowicz, M. (2003). Effects of massaging time and drum speed on texture and structure of two beef muscles. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2003, 6(2). 8. Dolata, W., Krzywdzińska-Bartkowiak, M., & Wajdzik, J. (2005). Technological effect of plastification on changes in the macrostructure of meat. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2005, 8(3). |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Verbytskyi_S_B-Some_technological_features_89-90.pdf | 520,52 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Verbytskyi_S_B-Some_technological_features_89-90.djvu | 35,67 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Verbytskyi_S_B-Some_technological_features_89-90__COVER.png | 485,77 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi