Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38992

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВербицький, С. Б.
dc.contributor.authorVerbytskyi, S. B.
dc.coverage.temporal29-30 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal29-30 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-25T14:49:58Z-
dc.date.available2022-10-25T14:49:58Z-
dc.date.created2022-09-29
dc.date.issued2022-09-29
dc.identifier.citationВербицький С. Б. Деякі технологічні особливості гідромеханічного оброблення м’яса яловичини / С. Б. Вербицький // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 89–90. — (Технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції).
dc.identifier.isbn978-617-7875-40-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38992-
dc.format.extent89-90
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022
dc.relation.ispartofProceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022
dc.titleДеякі технологічні особливості гідромеханічного оброблення м’яса яловичини
dc.title.alternativeSome technological features of hydro-mechanical processing of beef
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.5.03
dc.relation.references1. Jůzl M., & Nedomová, Š. Quality of animal products. Mendel University in Brno, 2015.
dc.relation.references2. Planas i Solivera, S. Caracterització de salmorres i avaluació en un model de producte carni cuit. Universitat de Girona, Escola Politécnica Superior, 2018.
dc.relation.references3. Kovalenko, O., Verbytskyi, S., Yashchenko, L., & Lysenko, H. (2020). Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine. The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Economic and Engineering Studies, 7(1), 66-72.
dc.relation.references4. Rocha McGuire, A. E. (2022). Mejorando la suavidad de la carne de bovino con tecnología de inyección. Carnetec: www.carnetec.com/Industry/TechnicalArticles/Details/104982.
dc.relation.references5. Verbytskyi, S. (2022). Effect of technological parameters of the needle injecting upon the quality of the processing of raw meats. Food Resources, 10(18), 7-18.
dc.relation.references6. Verbytskyi, S. B. (2022). Determination of technological parameters of the operation of a multi-needle injector for raw meats. Вulletin of the M. Kozybayev NKU, 1(53), 129-133.
dc.relation.references7. Lachowicz, K., Gajowiecki, L., Żych, A., Żochowska, J., Sobczak, M., & Kotowicz, M. (2003). Effects of massaging time and drum speed on texture and structure of two beef muscles. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2003, 6(2).
dc.relation.references8. Dolata, W., Krzywdzińska-Bartkowiak, M., & Wajdzik, J. (2005). Technological effect of plastification on changes in the macrostructure of meat. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2005, 8(3).
dc.relation.referencesen1. Jůzl M., & Nedomová, Š. Quality of animal products. Mendel University in Brno, 2015.
dc.relation.referencesen2. Planas i Solivera, S. Caracterització de salmorres i avaluació en un model de producte carni cuit. Universitat de Girona, Escola Politécnica Superior, 2018.
dc.relation.referencesen3. Kovalenko, O., Verbytskyi, S., Yashchenko, L., & Lysenko, H. (2020). Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine. The Scientific Journal of Cahul State University "Bogdan Petriceicu Hasdeu" Economic and Engineering Studies, 7(1), 66-72.
dc.relation.referencesen4. Rocha McGuire, A. E. (2022). Mejorando la suavidad de la carne de bovino con tecnología de inyección. Carnetec: www.carnetec.com/Industry/TechnicalArticles/Details/104982.
dc.relation.referencesen5. Verbytskyi, S. (2022). Effect of technological parameters of the needle injecting upon the quality of the processing of raw meats. Food Resources, 10(18), 7-18.
dc.relation.referencesen6. Verbytskyi, S. B. (2022). Determination of technological parameters of the operation of a multi-needle injector for raw meats. Vulletin of the M. Kozybayev NKU, 1(53), 129-133.
dc.relation.referencesen7. Lachowicz, K., Gajowiecki, L., Żych, A., Żochowska, J., Sobczak, M., & Kotowicz, M. (2003). Effects of massaging time and drum speed on texture and structure of two beef muscles. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2003, 6(2).
dc.relation.referencesen8. Dolata, W., Krzywdzińska-Bartkowiak, M., & Wajdzik, J. (2005). Technological effect of plastification on changes in the macrostructure of meat. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2005, 8(3).
dc.identifier.citationenVerbytskyi S. B. (2022) Deiaki tekhnolohichni osoblyvosti hidromekhanichnoho obroblennia miasa yalovychyny [Some technological features of hydro-mechanical processing of beef]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 89-90 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІнститут продовольчих ресурсів НААН, Україна
dc.contributor.affiliationInstitute of Food Resources of NAAS, Ukraine
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
dc.citation.spage89
dc.citation.epage90
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.