Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38992

Назва: Деякі технологічні особливості гідромеханічного оброблення м’яса яловичини
Інші назви: Some technological features of hydro-mechanical processing of beef
Автори: Вербицький, С. Б.
Verbytskyi, S. B.
Приналежність: Інститут продовольчих ресурсів НААН, Україна
Institute of Food Resources of NAAS, Ukraine
Бібліографічний опис: Вербицький С. Б. Деякі технологічні особливості гідромеханічного оброблення м’яса яловичини / С. Б. Вербицький // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 89–90. — (Технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції).
Bibliographic description: Verbytskyi S. B. (2022) Deiaki tekhnolohichni osoblyvosti hidromekhanichnoho obroblennia miasa yalovychyny [Some technological features of hydro-mechanical processing of beef]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 89-90 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022
Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022
Конференція/захід: Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Дата публікації: 29-вер-2022
Дата внесення: 25-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 29-30 вересня 2022 року
29-30 September 2022
УДК: 637.5.03
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 89-90
Початкова сторінка: 89
Кінцева сторінка: 90
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38992
ISBN: 978-617-7875-40-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022
Перелік літератури: 1. Jůzl M., & Nedomová, Š. Quality of animal products. Mendel University in Brno, 2015.
2. Planas i Solivera, S. Caracterització de salmorres i avaluació en un model de producte carni cuit. Universitat de Girona, Escola Politécnica Superior, 2018.
3. Kovalenko, O., Verbytskyi, S., Yashchenko, L., & Lysenko, H. (2020). Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine. The Scientific Journal of Cahul State University “Bogdan Petriceicu Hasdeu” Economic and Engineering Studies, 7(1), 66-72.
4. Rocha McGuire, A. E. (2022). Mejorando la suavidad de la carne de bovino con tecnología de inyección. Carnetec: www.carnetec.com/Industry/TechnicalArticles/Details/104982.
5. Verbytskyi, S. (2022). Effect of technological parameters of the needle injecting upon the quality of the processing of raw meats. Food Resources, 10(18), 7-18.
6. Verbytskyi, S. B. (2022). Determination of technological parameters of the operation of a multi-needle injector for raw meats. Вulletin of the M. Kozybayev NKU, 1(53), 129-133.
7. Lachowicz, K., Gajowiecki, L., Żych, A., Żochowska, J., Sobczak, M., & Kotowicz, M. (2003). Effects of massaging time and drum speed on texture and structure of two beef muscles. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2003, 6(2).
8. Dolata, W., Krzywdzińska-Bartkowiak, M., & Wajdzik, J. (2005). Technological effect of plastification on changes in the macrostructure of meat. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2005, 8(3).
References: 1. Jůzl M., & Nedomová, Š. Quality of animal products. Mendel University in Brno, 2015.
2. Planas i Solivera, S. Caracterització de salmorres i avaluació en un model de producte carni cuit. Universitat de Girona, Escola Politécnica Superior, 2018.
3. Kovalenko, O., Verbytskyi, S., Yashchenko, L., & Lysenko, H. (2020). Peculiarities of technical means of meat processing industry in Ukraine. The Scientific Journal of Cahul State University "Bogdan Petriceicu Hasdeu" Economic and Engineering Studies, 7(1), 66-72.
4. Rocha McGuire, A. E. (2022). Mejorando la suavidad de la carne de bovino con tecnología de inyección. Carnetec: www.carnetec.com/Industry/TechnicalArticles/Details/104982.
5. Verbytskyi, S. (2022). Effect of technological parameters of the needle injecting upon the quality of the processing of raw meats. Food Resources, 10(18), 7-18.
6. Verbytskyi, S. B. (2022). Determination of technological parameters of the operation of a multi-needle injector for raw meats. Vulletin of the M. Kozybayev NKU, 1(53), 129-133.
7. Lachowicz, K., Gajowiecki, L., Żych, A., Żochowska, J., Sobczak, M., & Kotowicz, M. (2003). Effects of massaging time and drum speed on texture and structure of two beef muscles. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2003, 6(2).
8. Dolata, W., Krzywdzińska-Bartkowiak, M., & Wajdzik, J. (2005). Technological effect of plastification on changes in the macrostructure of meat. Electronic Journal of Polish Agricultural Universities, Food Science and Technology, 2005, 8(3).
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.