Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967
Tytuł: | Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини |
Inne tytuły: | Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine |
Authors: | Бойко, Р. П. Харчій, А. В. Реник, В. Р. Boiko, R. P. Kharchii, A. V. Renik, V. R. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бойко Р. П. Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини / Р. П. Бойко, А. В. Харчій, В. Р. Реник // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва). |
Bibliographic description (International): | Boiko R. P., Kharchii A. V., Renik V. R. (2022) Vyznachennia ratsionalnykh parametriv palchykovoho robochoho orhanu tistomisylnoi mashyny [Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Data wydania: | 29-wrz-2022 |
Date of entry: | 25-paź-2022 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 29-30 вересня 2022 року 29-30 September 2022 |
UDC: | 664.554 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 47 |
Główna strona: | 47 |
Strona końcowa: | 47 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967 |
ISBN: | 978-617-7875-40-5 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 |
Związane URL literatura: | https://doi.org/10.5219/1195 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности / А.Т. Лисовенко, И.Н. Литовченко, И.В. Зирнис и др.; Под ред. А.Т. Лисовенко. − К.: Урожай,1990. − 192 с. 2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Рetro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195 |
References: | 1. Smesitelnye mashiny v khlebopekarnoi i konditerskoi promyshlennosti, A.T. Lisovenko, I.N. Litovchenko, I.V. Zirnis and other; ed. A.T. Lisovenko. − K., Urozhai,1990. − 192 p. 2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Retro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION, Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47.pdf | 287,32 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47.djvu | 19,82 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47__COVER.png | 478,25 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi