Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967
Fullständig post
DC fält | Värde | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Р. П. | |
dc.contributor.author | Харчій, А. В. | |
dc.contributor.author | Реник, В. Р. | |
dc.contributor.author | Boiko, R. P. | |
dc.contributor.author | Kharchii, A. V. | |
dc.contributor.author | Renik, V. R. | |
dc.coverage.temporal | 29-30 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 29-30 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T14:49:53Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T14:49:53Z | - |
dc.date.created | 2022-09-29 | |
dc.date.issued | 2022-09-29 | |
dc.identifier.citation | Бойко Р. П. Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини / Р. П. Бойко, А. В. Харчій, В. Р. Реник // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-40-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967 | - |
dc.format.extent | 47 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 | |
dc.relation.uri | https://doi.org/10.5219/1195 | |
dc.title | Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини | |
dc.title.alternative | Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.554 | |
dc.relation.references | 1. Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности / А.Т. Лисовенко, И.Н. Литовченко, И.В. Зирнис и др.; Под ред. А.Т. Лисовенко. − К.: Урожай,1990. − 192 с. | |
dc.relation.references | 2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Рetro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 | |
dc.relation.references | 3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195 | |
dc.relation.referencesen | 1. Smesitelnye mashiny v khlebopekarnoi i konditerskoi promyshlennosti, A.T. Lisovenko, I.N. Litovchenko, I.V. Zirnis and other; ed. A.T. Lisovenko. − K., Urozhai,1990. − 192 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Retro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION, Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 | |
dc.relation.referencesen | 3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195 | |
dc.identifier.citationen | Boiko R. P., Kharchii A. V., Renik V. R. (2022) Vyznachennia ratsionalnykh parametriv palchykovoho robochoho orhanu tistomisylnoi mashyny [Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ | |
dc.citation.spage | 47 | |
dc.citation.epage | 47 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ | |
Samling: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47.pdf | 287,32 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47.djvu | 19,82 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47__COVER.png | 478,25 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!