Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967
Назва: | Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини |
Інші назви: | Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine |
Автори: | Бойко, Р. П. Харчій, А. В. Реник, В. Р. Boiko, R. P. Kharchii, A. V. Renik, V. R. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Бойко Р. П. Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини / Р. П. Бойко, А. В. Харчій, В. Р. Реник // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва). |
Bibliographic description: | Boiko R. P., Kharchii A. V., Renik V. R. (2022) Vyznachennia ratsionalnykh parametriv palchykovoho robochoho orhanu tistomisylnoi mashyny [Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022 Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“ |
Дата публікації: | 29-вер-2022 |
Дата внесення: | 25-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 29-30 вересня 2022 року 29-30 September 2022 |
УДК: | 664.554 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 47 |
Початкова сторінка: | 47 |
Кінцева сторінка: | 47 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967 |
ISBN: | 978-617-7875-40-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://doi.org/10.5219/1195 |
Перелік літератури: | 1. Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности / А.Т. Лисовенко, И.Н. Литовченко, И.В. Зирнис и др.; Под ред. А.Т. Лисовенко. − К.: Урожай,1990. − 192 с. 2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Рetro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195 |
References: | 1. Smesitelnye mashiny v khlebopekarnoi i konditerskoi promyshlennosti, A.T. Lisovenko, I.N. Litovchenko, I.V. Zirnis and other; ed. A.T. Lisovenko. − K., Urozhai,1990. − 192 p. 2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Retro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION, Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592 3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47.pdf | 287,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47.djvu | 19,82 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2022_Boiko_R_P-Determination_of_rational_parameters_47__COVER.png | 478,25 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.