Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васильків, Олег | |
dc.contributor.author | Болтик, Наталія | |
dc.contributor.author | Кухтин, Микола Дмитрович | |
dc.contributor.author | Vasylkiv, Oleg | |
dc.contributor.author | Boltyk, Natalia | |
dc.contributor.author | Kukhtyn, Mykola | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:45Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:45Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Васильків О. Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати / Олег Васильків, Наталія Болтик, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 53. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38923 | - |
dc.format.extent | 53 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Нормування вмісту нітратів у молоці-сировині, проблема, яку необхідно вирішувати | |
dc.title.alternative | Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.relation.references | 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10. | |
dc.relation.references | 2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Моніторинг вмісту нітратів у молоці. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. | |
dc.relation.referencesen | 1. Sungur, Ş., & Atan, M. M. (2013). Determination of nitrate, nitrite and perchlorate anions in meat, milk and their products consumed in Hatay region in Turkey. Food Additives and Contaminants: Part B, 6(1), 6-10. | |
dc.relation.referencesen | 2. Pyskiv, S. I., & Kuhtyn, M. D. (2018). Monitorynh vmistu nitrativ u molotsi. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies, 20(85), 41-45. | |
dc.identifier.citationen | Vasylkiv O., Boltyk N., Kukhtyn M. (2022) Normuvannia vmistu nitrativ u molotsi-syrovyni, problema, yaku neobkhidno vyrishuvaty [Normation of nitrate content in raw milk, problem, which should be decided]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 53 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 53 | |
dc.citation.epage | 53 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53.pdf | 259,4 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53.djvu | 19,91 kB | DjVu | Göster/Aç | |
SPFSI_2022_Vasylkiv_O-Normation_of_nitrate_content_53__COVER.png | 437,38 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.