Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38913

Title: Функціоналізовані полімерні щітки, прищеплені на наночастинки сіліки для видалення кадмію (ii) з питної води
Other Titles: Functionalized polymer brushes grafted onto nanoparticles of the silica for removal of cadmium (ii) from drinking water
Authors: Стецишин, Ю. Б.
Панченко, Ю. В.
Васильєв, В. П.
Дончак, В. А.
Stetsyshyn, Y.
Panchenko, Y.
Vasilev, V.
Donchak, V.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка», Україна.
Bibliographic description (Ukraine): Функціоналізовані полімерні щітки, прищеплені на наночастинки сіліки для видалення кадмію (ii) з питної води / Ю. Б. Стецишин, Ю. В. Панченко, В. П. Васильєв, В. А. Дончак // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 42. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Stetsyshyn Y., Panchenko Y., Vasilev V., Donchak V. (2022) Funktsionalizovani polimerni shchitky, pryshchepleni na nanochastynky siliky dlia vydalennia kadmiiu (ii) z pytnoi vody [Functionalized polymer brushes grafted onto nanoparticles of the silica for removal of cadmium (ii) from drinking water]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 42 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 22-Sep-2022
Date of entry: 19-Oct-2022
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 554.47.051.7
54-126
66.095.261.2
Number of pages: 1
Page range: 42
Start page: 42
End page: 42
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38913
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.