กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38907
| ชื่อเรื่อง: | Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Efficiency of pasteurization of raw milk with different microbial contamination |
| ผู้แต่ง: | Базар, Оксана Кухтин, Микола Дмитрович Bazar, Oksana Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Базар О. Ефективність пастеризації молока-сировини з різним мікробним забрудненням / Оксана Базар, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 33. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Bazar O., Kukhtyn M. (2022) Efektyvnist pasteryzatsii moloka-syrovyny z riznym mikrobnym zabrudnenniam [Efficiency of pasteurization of raw milk with different microbial contamination]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 33 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 22-กัน-2022 |
| Date of entry: | 19-ตุล-2022 |
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 33 |
| Start page: | 33 |
| End page: | 33 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38907 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| References (Ukraine): | 1. Касянчук, В., Бергілевич, О., Крижанівський, Я., & Кухтин, М. (2006). Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ. Ветеринарна медицина України, 7, 38-40. 2. Кухтин, М. Д. (2008). Динаміка мікробіологічного та біохімічного процесу в молоці сирому при зберіганні за різних температур. Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені СЗ Ґжицького, 10(3-3 (38)), 229-237. |
| References (International): | 1. Kasianchuk, V., Berhilevych, O., Kryzhanivskyi, Ya., & Kukhtyn, M. (2006). Orhanizatsiia veterynarno-sanitarnoho kontroliu vyrobnytstva moloka koroviachoho na fermi vidpovidno do vymoh SOT. Veterynarna medytsyna Ukrainy, 7, 38-40. 2. Kukhtyn, M. D. (2008). Dynamika mikrobiolohichnoho ta biokhimichnoho protsesu v molotsi syromu pry zberihanni za riznykh temperatur. Naukovyi visnyk Lvivskoho natsionalnoho universytetu veterynarnoi medytsyny ta biotekhnolohii imeni SZ Gzhytskoho, 10(3-3 (38)), 229-237. |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Bazar_O-Efficiency_of_pasteurization_of_33.pdf | 259,22 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| SPFSI_2022_Bazar_O-Efficiency_of_pasteurization_of_33.djvu | 18,62 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| SPFSI_2022_Bazar_O-Efficiency_of_pasteurization_of_33__COVER.png | 459,77 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น