Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38896
Título: | Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів |
Outros títulos: | The use of biologically active iodine in the technology of bakery products |
Autor: | Протасевич, Юрій Покотило, Олег Protasevych, Yuriy Pokotylo, Oleh |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Протасевич Ю. Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів / Юрій Протасевич, Олег Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 17. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Protasevych Y., Pokotylo O. (2022) Vykorystannia biolohichno aktyvnoho yodu u tekhnolohii khlibo-bulochnykh vyrobiv [The use of biologically active iodine in the technology of bakery products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 17 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 22-Set-2022 |
Date of entry: | 19-Out-2022 |
Editora: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 637.138 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 17 |
Start page: | 17 |
End page: | 17 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38896 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
References (Ukraine): | 1. Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показники ліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128. 2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation / K. L. Hynes [et al.] // Nutrients. – 2019. – Vol. 11. – Issue 1. – Р. 172. |
References (International): | 1. N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznyky lipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128. 2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation, K. L. Hynes [et al.], Nutrients, 2019, Vol. 11, Issue 1, R. 172. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas colecções: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Protasevych_Y-The_use_of_biologically_17.pdf | 257,82 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
SPFSI_2022_Protasevych_Y-The_use_of_biologically_17.djvu | 18,86 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
SPFSI_2022_Protasevych_Y-The_use_of_biologically_17__COVER.png | 391,58 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.