Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38895

Title: Титульні сторінки
Other Titles: Title pages
Bibliographic description (Ukraine): Титульні сторінки // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 1–2.
Bibliographic description (International): Tytulni storinky [Title pages]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 1-2 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 22-Sep-2022
Date of entry: 19-Oct-2022
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
Number of pages: 2
Page range: 1-2
Start page: 1
End page: 2
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38895
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SPFSI_2022_Title_pages_1-2.pdf508,09 kBAdobe PDFView/Open
SPFSI_2022_Title_pages_1-2.djvu20,58 kBDjVuView/Open
SPFSI_2022_Title_pages_1-2__COVER.png141,41 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.