このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38649
タイトル: Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)
その他のタイトル: Innovative technologies in the restaurant business (on the example of HRC “Rudison”)
著者: Бучинська, Діана Русланівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бучинська Д.Р. Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»): дипломна робота бакалавра за спеціальністю „241 — готельно-ресторанна справа“ / Д.Р. Бучинська . — Тернопіль: ТНТУ, 2022. — 64 с.
発行日: 6月-2022
Submitted date: 6月-2022
Date of entry: 23-8月-2022
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Федишин, Ірина Богданівна
キーワード: інновації
готельно-ресторанне підприємство
конкурентоспроможність
ефективність
прибуток
дослідження
抄録: Кваліфікаційна робота бакалавра на тему «Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)» виконана на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, факультет економіки та менеджменту. – Тернопіль, 2022. Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена розробленню й обґрунтуванню заходів щодо удосконалення роботи готельно-ресторанного підприємства. У роботі: досліджено теоретичні особливості інновацій; описано інновації на мікро- та макрорівні; описано загальну характеристику ГРК «Rudison»; здійснено аналіз та подано загальну характеристику досліджуваного підприємства; надано оцінку результативних показників функціонування ГРК «Rudison»; обґрунтовано доцільність напряму покращення роботи закладу після введення інновацій; запропоновано застосування нових інноваційних заходів для підвищення конкурентоспроможності закладу. Об’єкт дослідження – ГРК «Rudison». Предмет дослідження – впровадження інноваційних технологій в ресторанному бізнесі. Практичне значення одержаних результатів. У процесі підготовки роботи запропоновано ГРК «Rudison» використовувати глобальні інформаційні ресурси, а також обґрунтовано доцільність використання програм CRM-системи у гoтельнo-реcтoрaнному кoмплекcі. Кваліфікаційна робота бакалавра викладена на ____ сторінках комп’ютерного тексту, складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел із ___ найменувань. Робота включає ___ таблиць, ____ рисунків.
The bachelor`s qualification work on the topic "Innovative technologies in the restaurant business (on the example of HRC “Rudison”)" was performed to obtain the educational qualification level "bachelor" in the specialty 241 "Hotel and restaurant business". - Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Faculty of Economics and Management. - Ternopil, 2022. The bachelor`s qualification work is devoted to the development and reasoning of measures to improve the work and increase the income of the hotel and restaurant company. In the work: the theoretical features of innovations were investigated; innovations at the micro and macro levels were described; the general characteristics of HRC “Rudison” were described; the analysis was carried out and the general characteristic of HRC “Rudison” was given; an assessment of the performance indicators of HRC “Rudison” was provided; the expediency of the direction of improving the work of the institution after the introduction of innovations was substantiated; the application of new innovative measures is proposed. The object of research: is HRC “Rudison”. The subject of research: is the introduction of innovative technologies in the restaurant business. The practical significance of the results obtained. In the process of preparation of the work, it was proposed to use global information resources, and the expediency of using CRM-system programs in the hotel-restaurant complex was substantiated. The bachelor's thesis is presented on ____ pages, consists of an introduction, four chapters, conclusions, a list of ____ sources. The work includes ___ tables, ____ figures.
Content: ВCТУП... РOЗДIЛ 1. ВПЛИВ IННOВAЦIЙНИX ТЕXНOЛOГIЙ НA УПРAВЛIННЯ ПIДПРИЄМCТВA РЕCТOРAННOЇ CФЕРИ... 1.1. Cуть, рoль тa мicце iннoвaцiйниx теxнoлoгiй у пiдприємницькiй дiяльнocтi... 1.2. Iннoвaцiйний пoтенцiaл пiдприємcтв гoтельнo-реcтoрaннoгo бiзнеcу в Укрaїнi.... 1.3. Зaбезпечення рoзвитку iннoвaцiйнoї дiяльнocтi пiдприємcтвa гoтельнo-реcтoрaннoгo бiзнеcу…. РOЗДIЛ 2. AНAЛIЗ ГOТЕЛЬНO-РЕCТOРAННOГO КOМПЛЕКCУ «RUDISON»…. 2.1. Зaгaльнa xaрaктериcтикa пiдприємcтвa…. 2.2. Aнaлiз дiяльнocтi дocлiджувaнoгo підприємства…. РOЗДIЛ 3. НAПРЯМИ ФOРМУВAННЯ КOНКУРЕНТНOЇ ПOЛIТИКИ ГOТЕЛЬНO-РЕCТOРAННOГO КOМПЛЕКCУ «RUDISON» НA OCНOВI IННOВAЦIЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ…. 3.1. Впрoвaдження iннoвaцiй в гoтельнo-реcтoрaнний кoмплекc «Rudison»…. 3.2. Застосування програм CRM-системи у гoтельнo-реcтoрaнному кoмплекcі «Rudison» …. Рoздiл 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ…. 4.1. Безпекa життєдiяльнocтi у гoтельнo-реcтoрaннoму кoмплекci «Rudison»…. 4.2. Ocнoви oxoрoни прaцi у гoтельнo-реcтoрaннoму кoмплекci «Rudison»… ВИСНОВКИ… СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ….
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38649
Copyright owner: © Бучинська Д.Р., 2022
References (Ukraine): 1. Global Innovation on Hospitalyty URL: https://www.globalinnovationindex.org 2. The Importance of Innovation – What Does it Mean for Businesses and our Society? URL: https://www.viima.com/blog/importance-of-innovation 3. Аміт Р., Зотт К. (2012): Створення цінності за допомогою інноваційної бізнес-моделі (доступно за адресою: http://sloanreview.mit.edu/article/creating-value-throughbusiness-model-innovation). 4. Банєва І.О. Організаційно-економічний зміст і структура адаптивного механізму в трансформаційний період господарства. Ефективна економіка. 5, 34. 5. Барсет, А. (2010), «Інновації у сфері послуг: нова парадигма та інноваційна модель», в Галлудж, Ф. та Джеллал, Ф. (ред.), Довідник з інновацій та послуг: багатодисциплінарна перспектива, Едвард Елгар, Челтнем , С. 49-67. 6. Генрі В. Чесбро. Орен Інновації: Новий імператив для створення та отримання прибутку від технологій – преса Гарвардської бізнес-школи Бостон, Массачусетс, 2007. 7. Готельно-ресторанний бізнес в Україні. [Електронний ресурс] – Отримано з: www.hotelbiz.com.ua.конкурс. 8. Литвиненко Т. К. (2011) Новітні технології обслуговування. Нові технології обслуговування в ресторанному бізнесі /Литвиненко Т. К. – К.: Знання – 215. 9. Портер М. (2007) Міжнародна конкуренція. Маркетинг у формуванні бренду підприємства ресторанного бізнесу в регіоні/2009-371 10. Початок роботи з SAS Enterprise Miner. URL-адреса: http://support.sas.com/documentation/cdl/en/emgsj/66375/PDF/default/emgsj.pdf. 11. Сокирник І. В. Вісник Хмельницького національного університету. [Вісник Хмельницького національного університету], 2014, випуск № 5, том № 2 –105- 109 12. Сокирник І. В. Інноваційний ринок у формуванні бренду, 2015 -134-157.
Content type: Bachelor Thesis
出現コレクション:241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
dyplom_Buchynska D_R_2022.pdf993,5 kBAdobe PDF見る/開く
Авторська довідка_Бучинська.docx16,99 kBMicrosoft Word XML見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール