Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38189
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКравченюк, Христина Юріївна-
dc.contributor.advisorKravcheniuk, Khrystyna-
dc.contributor.authorБартосевич, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorBartosevych, Olena-
dc.date.accessioned2022-06-25T18:36:41Z-
dc.date.available2022-06-25T18:36:41Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБартосевич О. С. Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукції : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / О. С. Бартосевич. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38189-
dc.description.abstractТемою цієї роботи є «Проєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукції». Згідно із отриманим завданням передбачено виготовлення морозива, такого асортименту: «Морозиво плодово-ягідне у шоколадній глазурі», «Морозиво фруктовий лід», «Морозиво фруктове «Кислинка» і «Морозиво плодово-ягідне «Прохолода». У вступі роботи обґрунтовано актуальність і практичну цінність обраної теми. Технологічна частина роботи містить шість підрозділів. Зокрема, у першому з них представлено розрахунки, що здійснені для виробництва морозива відповідно до асортиментного ряду. У другому – вимоги до сировини, що використовується при виготовленні запланованих продуктів, технологічні операції виробництва морозива із зазначенням особливостей кожного виду запроєктованого асортименту, а також вимоги чинної нормативної документації до показників готового продукту. У третьому підрозділі наведена інформація про організацію технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва морозива. У підрозділах п’ять та шість наведена інформація, що стосується підбору обладнання, необхідного для забезпечення виробництва морозива обраного асортименту, а також розрахунок площ основних виробничих приміщень Характеристика місця розташування цеху, сировинної зони та можливих шляхів реалізації описано у розділі другому. Графічна частина роботи включає чотири креслення формату А1. Список використаної літератури, якою користувалися під час виконання проєкту, додається.uk_UA
dc.description.abstractThe topic of this work is " Workshop project of fruit-based ice-cream production of 5t of finished products capacity per shift". According to the received task, it is provided the production of ice cream of following assortment: "Fruit and berry ice cream in chocolate glaze", " Fruit ice cream", "Kislinka" fruit ice cream and "Prokholoda" fruit and berry ice cream. The relevance and practical value of the chosen topic are justified in the introduction of the work The technological part of the work contains six units. In particular, the first of them provides technological calculations for the production of the designed range. In the second - the requirements for raw materials used for the production of ice cream, technological operations of ice cream production, indicating the characteristics of each type of designed range, as well as the requirements of current standards to the quality characteristics of finished product. The third unit provides the information about the organization of techno chemical and microbiological control of ice cream production. The calculation and selection of technological equipment, areas of manufacturing premises, which are necessary for the production of the designed range, are presented in sections five and six, respectively. Characteristics of the workshop’s location, raw material zone and possible ways of implementation are described in the second unit. The graphic part of the work includes four drawings in A1 format. A list of literature, used during the project, is attached.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ... 1 Технологічна частина... 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту... 1.1.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів... 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини ... 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок ... 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів ..... 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів... 1.2.1 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів ... 1.2.2 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів.. 1.2.3 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту... 1.2.4 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту... 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту... 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання... 1.5 Підбір технологічного обладнання... 1.6 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень... 2 Техніко-економічне обґрунтування... 3 Безпека життєдіяльності, основи охорони праці... Список використаних літературних джерел...uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectплодоваuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectпроєктuk_UA
dc.subjectрозробленняuk_UA
dc.subjectice creamuk_UA
dc.subjectfruitsuk_UA
dc.subjectrawuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectprojectuk_UA
dc.subjectdevelopinguk_UA
dc.titleПроєкт цеху морозива на плодово-ягідній основі потужністю 5 т/зм готової продукціїuk_UA
dc.title.alternativeWorkshop project of fruit-based ice-cream production of 5t of finished products capacity per shiftuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Бартосевич О.С., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberСтадник, Ігор Ярославович-
dc.contributor.committeeMemberStadnyk, Ihor-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages54-
dc.subject.udc663.67uk_UA
dc.relation.references1. Поліщук Г.Є. Технологія морозива / Г.Є. Поліщук, І. С. Ґудзь. – К.: Фірма «ІНКОС», 2008. – 220 с. 2. Арсеньева Т.П. Справочник технолога молочного производства. Технология и рецептури. Т.4. Мороженое. / Т.П.Арсеньева–СПб.: ГИОРД, 2002. – 184 с. 3. Справочник по производству мороженого / [Оленев Ю.А., Творогова А.А., Казакова Н.В., Соловьева Л.Н.]. – М.: ДеЛипринт, 2004. – 798 с. 4. Обладнання для виробництва морозива: Навч.посіб / І.І.Бартковський, О.М.Рибак, Г.Є.Поліщук, І.С.Гудз, Т.Є.Шарахматова - Київ:2014. – 332 с., (16) с. іл. ІSВМ 978-966-651-822-7. 5. Відомчі норми технологічного проектування ВНТП–АПК-24-06 «Підприємств по переробці молока». Мінаргопрод України. – 2006. – 105 с. 6. ДСТУ 4898:2007 “Фрукти потерті або подрібнені”. 7. ДСТУ 4150:2003 “Соки, напої сокові, нектари плодово-ягідні, овочеві та з баштанних культур”. 8. ДСТУ 4623-2006 «Цукор білий. Технічні умови». 9. ГОСТ 908-2004 «Кислота лимонна моногідрат харчова. Технічні умови». 10.ДСТУ 4734:2007 «Морозиво плодово-ягідне та ароматичне. Загальні технічні умови».uk_UA
dc.identifier.citationenBartosevych O.S. Workshop project of fruit-based ice-cream production of 5t of finished products capacity per shift: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / O.S. Bartosevych. — Ternopil : TNTU, 2022. — 54 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Bartosevych.docАвторська довідка46,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Bartosevych.pdfДипломна робота4,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора