Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981
 
| Titel: | Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі | 
| Övriga titlar: | Bakery industry in modern conditions | 
| Författare: | Кузьмич, Н. Бейко, Л. А. Лялик, А. Т. Kuzmich, N. Beyko, L. Lialyk, A. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Кузьмич Н. Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі / Кузьмич Н., Бейко Л. А., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 30–31. — (Виробництво та технології). | 
| Bibliographic description (International): | Kuzmich N., Beyko L., Lialyk A. (2022) Khlibopekarska promyslovist v umovakh suchasnosi [Bakery industry in modern conditions]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | 
| Utgivningsdatum: | 28-apr-2022 | 
| Date of entry: | 16-jun-2022 | 
| Utgivare: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 | 
| UDC: | 664. 681.2 | 
| Nyckelord: | інноваційні технології хлібопекарське виробництво innovative technologies bakery production | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 30-31 | 
| Start page: | 30 | 
| End page: | 31 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Samling: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) | 
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31.pdf | 642,08 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31.djvu | 37,76 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31__COVER.png | 407,73 kB | image/png | Visa/Öppna | 
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
