Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981
Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кузьмич, Н. | |
| dc.contributor.author | Бейко, Л. А. | |
| dc.contributor.author | Лялик, А. Т. | |
| dc.contributor.author | Kuzmich, N. | |
| dc.contributor.author | Beyko, L. | |
| dc.contributor.author | Lialyk, A. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
| dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
| dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:40Z | - |
| dc.date.available | 2022-06-16T11:50:40Z | - |
| dc.date.created | 2022-04-28 | |
| dc.date.issued | 2022-04-28 | |
| dc.identifier.citation | Кузьмич Н. Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі / Кузьмич Н., Бейко Л. А., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 30–31. — (Виробництво та технології). | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981 | - |
| dc.format.extent | 30-31 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
| dc.subject | інноваційні технології | |
| dc.subject | хлібопекарське виробництво | |
| dc.subject | innovative technologies | |
| dc.subject | bakery production | |
| dc.title | Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі | |
| dc.title.alternative | Bakery industry in modern conditions | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664. 681.2 | |
| dc.identifier.citationen | Kuzmich N., Beyko L., Lialyk A. (2022) Khlibopekarska promyslovist v umovakh suchasnosi [Bakery industry in modern conditions]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
| dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
| dc.citation.spage | 30 | |
| dc.citation.epage | 31 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
| Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31.pdf | 642,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31.djvu | 37,76 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31__COVER.png | 407,73 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.