Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981
| Titulua: | Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі |
| Beste titulu batzuk: | Bakery industry in modern conditions |
| Egilea: | Кузьмич, Н. Бейко, Л. А. Лялик, А. Т. Kuzmich, N. Beyko, L. Lialyk, A. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кузьмич Н. Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі / Кузьмич Н., Бейко Л. А., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 30–31. — (Виробництво та технології). |
| Bibliographic description (International): | Kuzmich N., Beyko L., Lialyk A. (2022) Khlibopekarska promyslovist v umovakh suchasnosi [Bakery industry in modern conditions]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
| Gordailuaren-data: | 28-Apr-2022 |
| Date of entry: | 16-Jun-2022 |
| Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
| UDC: | 664. 681.2 |
| Gako-hitzak: | інноваційні технології хлібопекарське виробництво innovative technologies bakery production |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 30-31 |
| Start page: | 30 |
| End page: | 31 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Bildumetan azaltzen da: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31.pdf | 642,08 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31.djvu | 37,76 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
| V_MSNTK_2022_Kuzmich_N-Bakery_industry_in_modern_30-31__COVER.png | 407,73 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.