Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981

Назва: Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі
Інші назви: Bakery industry in modern conditions
Автори: Кузьмич, Н.
Бейко, Л. А.
Лялик, А. Т.
Kuzmich, N.
Beyko, L.
Lialyk, A.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Бібліографічний опис: Кузьмич Н. Хлібопекарська промисловість в умовах сучасносі / Кузьмич Н., Бейко Л. А., Лялик А. Т. // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 30–31. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description: Kuzmich N., Beyko L., Lialyk A. (2022) Khlibopekarska promyslovist v umovakh suchasnosi [Bakery industry in modern conditions]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 30-31 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Конференція/захід: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Дата публікації: 28-кві-2022
Дата внесення: 16-чер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
УДК: 664. 681.2
Теми: інноваційні технології
хлібопекарське виробництво
innovative technologies
bakery production
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 30-31
Початкова сторінка: 30
Кінцева сторінка: 31
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37981
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.