Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132
Titolo: | Експертиза якості коньяків |
Titoli alternativi: | Expertise of cognac quality |
Autori: | Шпеник, Любов Spenic, Liubov |
Affiliation: | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі |
Bibliographic description (Ukraine): | Шпеник Л. Експертиза якості коньяків / Шпеник Любов // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 20–21. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду). |
Bibliographic description (International): | Spenic L. (2021) Ekspertyza yakosti koniakiv [Expertise of cognac quality]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021 Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021 |
Conference/Event: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Journal/Collection: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Data: | 22-nov-2021 |
Date of entry: | 10-gen-2022 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22 листопада 2021 року 22 November 2021 |
UDC: | 339.138 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 20-21 |
Start page: | 20 |
End page: | 21 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132 |
URL for reference material: | https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 |
References (Ukraine): | 1. Постанова Кабінету міністрів України «Правила виробництва коньяків України» (зареєстровані в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 р. за № 875/), що набрали чинності 10.02.2019р. № 32327 та внесеними змінами від 17.02.2021р. № 204/35826 . 2.Назаренко Л. О. Експертиза товарів: слайд-курс (Розділ „Експертиза продовольчих товарів”) [текст] навч. посіб. / Л. О. Назаренко – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 312 с. 3.ДСТУ 4700:2006. Коньяки України. Технічні умови. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 |
References (International): | 1. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy "Pravyla vyrobnytstva koniakiv Ukrainy" (zareiestrovani v Ministerstvi yustytsii Ukrainy 30 lypnia 2018 y. za No 875/), shcho nabraly chynnosti 10.02.2019y. No 32327 ta vnesenymy zminamy vid 17.02.2021y. No 204/35826 . 2.Nazarenko L. O. Ekspertyza tovariv: slaid-kurs (Rozdil "Ekspertyza prodovolchykh tovariv") [tekst] tutorial, L. O. Nazarenko – K., Centre of Educational Literature, 2013, 312 p. 3.DSTU 4700:2006. Koniaky Ukrainy. Tekhnichni umovy, [Electronic resource], Access mode: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21.pdf | 432,71 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21.djvu | 22,4 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21__COVER.png | 273,88 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.