Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132

Titolo: Експертиза якості коньяків
Titoli alternativi: Expertise of cognac quality
Autori: Шпеник, Любов
Spenic, Liubov
Affiliation: Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі
Bibliographic description (Ukraine): Шпеник Л. Експертиза якості коньяків / Шпеник Любов // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 20–21. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду).
Bibliographic description (International): Spenic L. (2021) Ekspertyza yakosti koniakiv [Expertise of cognac quality]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021
Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021
Conference/Event: Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Journal/Collection: Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Data: 22-nov-2021
Date of entry: 10-gen-2022
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22 листопада 2021 року
22 November 2021
UDC: 339.138
Number of pages: 2
Page range: 20-21
Start page: 20
End page: 21
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132
URL for reference material: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006
References (Ukraine): 1. Постанова Кабінету міністрів України «Правила виробництва коньяків України» (зареєстровані в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 р. за № 875/), що набрали чинності 10.02.2019р. № 32327 та внесеними змінами від 17.02.2021р. № 204/35826 .
2.Назаренко Л. О. Експертиза товарів: слайд-курс (Розділ „Експертиза продовольчих товарів”) [текст] навч. посіб. / Л. О. Назаренко – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 312 с.
3.ДСТУ 4700:2006. Коньяки України. Технічні умови. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006
References (International): 1. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy "Pravyla vyrobnytstva koniakiv Ukrainy" (zareiestrovani v Ministerstvi yustytsii Ukrainy 30 lypnia 2018 y. za No 875/), shcho nabraly chynnosti 10.02.2019y. No 32327 ta vnesenymy zminamy vid 17.02.2021y. No 204/35826 .
2.Nazarenko L. O. Ekspertyza tovariv: slaid-kurs (Rozdil "Ekspertyza prodovolchykh tovariv") [tekst] tutorial, L. O. Nazarenko – K., Centre of Educational Literature, 2013, 312 p.
3.DSTU 4700:2006. Koniaky Ukrainy. Tekhnichni umovy, [Electronic resource], Access mode: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.