Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шпеник, Любов | |
dc.contributor.author | Spenic, Liubov | |
dc.coverage.temporal | 22 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 22 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2022-01-10T14:59:14Z | - |
dc.date.available | 2022-01-10T14:59:14Z | - |
dc.date.created | 2021-11-22 | |
dc.date.issued | 2021-11-22 | |
dc.identifier.citation | Шпеник Л. Експертиза якості коньяків / Шпеник Любов // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 20–21. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132 | - |
dc.format.extent | 20-21 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021 | |
dc.relation.uri | https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 | |
dc.title | Експертиза якості коньяків | |
dc.title.alternative | Expertise of cognac quality | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 339.138 | |
dc.relation.references | 1. Постанова Кабінету міністрів України «Правила виробництва коньяків України» (зареєстровані в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 р. за № 875/), що набрали чинності 10.02.2019р. № 32327 та внесеними змінами від 17.02.2021р. № 204/35826 . | |
dc.relation.references | 2.Назаренко Л. О. Експертиза товарів: слайд-курс (Розділ „Експертиза продовольчих товарів”) [текст] навч. посіб. / Л. О. Назаренко – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 312 с. | |
dc.relation.references | 3.ДСТУ 4700:2006. Коньяки України. Технічні умови. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 | |
dc.relation.referencesen | 1. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy "Pravyla vyrobnytstva koniakiv Ukrainy" (zareiestrovani v Ministerstvi yustytsii Ukrainy 30 lypnia 2018 y. za No 875/), shcho nabraly chynnosti 10.02.2019y. No 32327 ta vnesenymy zminamy vid 17.02.2021y. No 204/35826 . | |
dc.relation.referencesen | 2.Nazarenko L. O. Ekspertyza tovariv: slaid-kurs (Rozdil "Ekspertyza prodovolchykh tovariv") [tekst] tutorial, L. O. Nazarenko – K., Centre of Educational Literature, 2013, 312 p. | |
dc.relation.referencesen | 3.DSTU 4700:2006. Koniaky Ukrainy. Tekhnichni umovy, [Electronic resource], Access mode: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 | |
dc.identifier.citationen | Spenic L. (2021) Ekspertyza yakosti koniakiv [Expertise of cognac quality]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 20-21 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
dc.citation.spage | 20 | |
dc.citation.epage | 21 | |
dc.citation.conference | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21.pdf | 432,71 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21.djvu | 22,4 kB | DjVu | Göster/Aç | |
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21__COVER.png | 273,88 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.