Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorШпеник, Любов
dc.contributor.authorSpenic, Liubov
dc.coverage.temporal22 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal22 November 2021
dc.date.accessioned2022-01-10T14:59:14Z-
dc.date.available2022-01-10T14:59:14Z-
dc.date.created2021-11-22
dc.date.issued2021-11-22
dc.identifier.citationШпеник Л. Експертиза якості коньяків / Шпеник Любов // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 20–21. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132-
dc.format.extent20-21
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021
dc.relation.ispartofProceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021
dc.relation.urihttps://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006
dc.titleЕкспертиза якості коньяків
dc.title.alternativeExpertise of cognac quality
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc339.138
dc.relation.references1. Постанова Кабінету міністрів України «Правила виробництва коньяків України» (зареєстровані в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 р. за № 875/), що набрали чинності 10.02.2019р. № 32327 та внесеними змінами від 17.02.2021р. № 204/35826 .
dc.relation.references2.Назаренко Л. О. Експертиза товарів: слайд-курс (Розділ „Експертиза продовольчих товарів”) [текст] навч. посіб. / Л. О. Назаренко – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 312 с.
dc.relation.references3.ДСТУ 4700:2006. Коньяки України. Технічні умови. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006
dc.relation.referencesen1. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy "Pravyla vyrobnytstva koniakiv Ukrainy" (zareiestrovani v Ministerstvi yustytsii Ukrainy 30 lypnia 2018 y. za No 875/), shcho nabraly chynnosti 10.02.2019y. No 32327 ta vnesenymy zminamy vid 17.02.2021y. No 204/35826 .
dc.relation.referencesen2.Nazarenko L. O. Ekspertyza tovariv: slaid-kurs (Rozdil "Ekspertyza prodovolchykh tovariv") [tekst] tutorial, L. O. Nazarenko – K., Centre of Educational Literature, 2013, 312 p.
dc.relation.referencesen3.DSTU 4700:2006. Koniaky Ukrainy. Tekhnichni umovy, [Electronic resource], Access mode: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006
dc.identifier.citationenSpenic L. (2021) Ekspertyza yakosti koniakiv [Expertise of cognac quality]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 20-21 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі
dc.citation.journalTitleМатеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
dc.citation.spage20
dc.citation.epage21
dc.citation.conferenceВсеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Koleksiyonlarda Görünür:Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.