Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132
Назва: | Експертиза якості коньяків |
Інші назви: | Expertise of cognac quality |
Автори: | Шпеник, Любов Spenic, Liubov |
Приналежність: | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі |
Бібліографічний опис: | Шпеник Л. Експертиза якості коньяків / Шпеник Любов // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 20–21. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду). |
Bibliographic description: | Spenic L. (2021) Ekspertyza yakosti koniakiv [Expertise of cognac quality]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 20-21 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021 Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021 |
Конференція/захід: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Журнал/збірник: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Дата публікації: | 22-лис-2021 |
Дата внесення: | 10-січ-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22 листопада 2021 року 22 November 2021 |
УДК: | 339.138 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 20-21 |
Початкова сторінка: | 20 |
Кінцева сторінка: | 21 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37132 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 |
Перелік літератури: | 1. Постанова Кабінету міністрів України «Правила виробництва коньяків України» (зареєстровані в Міністерстві юстиції України 30 липня 2018 р. за № 875/), що набрали чинності 10.02.2019р. № 32327 та внесеними змінами від 17.02.2021р. № 204/35826 . 2.Назаренко Л. О. Експертиза товарів: слайд-курс (Розділ „Експертиза продовольчих товарів”) [текст] навч. посіб. / Л. О. Назаренко – К.: Центр учбової літератури, 2013. – 312 с. 3.ДСТУ 4700:2006. Коньяки України. Технічні умови. - [Електронний ресурс]. – Режим доступу: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 |
References: | 1. Postanova Kabinetu ministriv Ukrainy "Pravyla vyrobnytstva koniakiv Ukrainy" (zareiestrovani v Ministerstvi yustytsii Ukrainy 30 lypnia 2018 y. za No 875/), shcho nabraly chynnosti 10.02.2019y. No 32327 ta vnesenymy zminamy vid 17.02.2021y. No 204/35826 . 2.Nazarenko L. O. Ekspertyza tovariv: slaid-kurs (Rozdil "Ekspertyza prodovolchykh tovariv") [tekst] tutorial, L. O. Nazarenko – K., Centre of Educational Literature, 2013, 312 p. 3.DSTU 4700:2006. Koniaky Ukrainy. Tekhnichni umovy, [Electronic resource], Access mode: https://dnaop.com/html/33851/doc-%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3_4700_2006 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21.pdf | 432,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21.djvu | 22,4 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MTEMSTE_2021_Spenic_L-Expertise_of_cognac_quality_20-21__COVER.png | 273,88 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.