Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36624

Назва: Нові можливості забезпечення стійкого рівня конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Інші назви: New opportunities for ensuring a sustainable level of competitiveness of enterprises hotel and restaurant business in Ukraine
Автори: Сіра, Е. О.
Запольська, М. В.
Sira, E. O.
Zapolska, M. V.
Приналежність: Ужгородський національний університет
Бібліографічний опис: Сіра Е. О. Нові можливості забезпечення стійкого рівня конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Е. О. Сіра, М. В. Запольська // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 120–121. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
Bibliographic description: Sira E. O., Zapolska M. V. (2021) Novi mozhlyvosti zabezpechennia stiikoho rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini [New opportunities for ensuring a sustainable level of competitiveness of enterprises hotel and restaurant business in Ukraine]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 120-121 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Конференція/захід: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 24-лис-2021
Дата внесення: 21-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
УДК: 338.242.2
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 120-121
Початкова сторінка: 120
Кінцева сторінка: 121
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36624
ISBN: 978-617-7875-26-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Земліна Ю., Ліфіренко О. Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні. Ресторанний та готельний консалтинг. Інновації. 2019. Том 2. №1. С. 121-131.
2. Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. Організація готельно-ресторанного обслуговування: навч. посіб. 2-ге вид. переробл. і допов. Київ: Кондор, 2012. 346 с.
3. Трегубов О.С. Особливості конкуренції в туризмі. Економiка i органiзацiя управлiння. 2016. № 2 (22). С.101-107.
References: 1. Zemlina Yu., Lifirenko O. Tendentsii rozvytku hotelnoho biznesu v Ukraini. Restorannyi ta hotelnyi konsaltynh. Innovatsii. 2019. V. 2. No 1. P. 121-131.
2. Lukianov V. O., Munin H. B. Orhanizatsiia hotelno-restorannoho obsluhovuvannia: tutorial 2-he vyd. pererobl. i dopov. Kyiv: Kondor, 2012. 346 p.
3. Trehubov O.S. Osoblyvosti konkurentsii v turyzmi. Ekonomika i orhanizatsiia upravlinnia. 2016. No 2 (22). P.101-107.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.