Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36624

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСіра, Е. О.
dc.contributor.authorЗапольська, М. В.
dc.contributor.authorSira, E. O.
dc.contributor.authorZapolska, M. V.
dc.coverage.temporal24-25 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal24-25 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-21T08:51:28Z-
dc.date.available2021-12-21T08:51:28Z-
dc.date.created2021-11-24
dc.date.issued2021-11-24
dc.identifier.citationСіра Е. О. Нові можливості забезпечення стійкого рівня конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні / Е. О. Сіра, М. В. Запольська // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 120–121. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-26-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36624-
dc.format.extent120-121
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
dc.titleНові можливості забезпечення стійкого рівня конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні
dc.title.alternativeNew opportunities for ensuring a sustainable level of competitiveness of enterprises hotel and restaurant business in Ukraine
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.242.2
dc.relation.references1. Земліна Ю., Ліфіренко О. Тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні. Ресторанний та готельний консалтинг. Інновації. 2019. Том 2. №1. С. 121-131.
dc.relation.references2. Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. Організація готельно-ресторанного обслуговування: навч. посіб. 2-ге вид. переробл. і допов. Київ: Кондор, 2012. 346 с.
dc.relation.references3. Трегубов О.С. Особливості конкуренції в туризмі. Економiка i органiзацiя управлiння. 2016. № 2 (22). С.101-107.
dc.relation.referencesen1. Zemlina Yu., Lifirenko O. Tendentsii rozvytku hotelnoho biznesu v Ukraini. Restorannyi ta hotelnyi konsaltynh. Innovatsii. 2019. V. 2. No 1. P. 121-131.
dc.relation.referencesen2. Lukianov V. O., Munin H. B. Orhanizatsiia hotelno-restorannoho obsluhovuvannia: tutorial 2-he vyd. pererobl. i dopov. Kyiv: Kondor, 2012. 346 p.
dc.relation.referencesen3. Trehubov O.S. Osoblyvosti konkurentsii v turyzmi. Ekonomika i orhanizatsiia upravlinnia. 2016. No 2 (22). P.101-107.
dc.identifier.citationenSira E. O., Zapolska M. V. (2021) Novi mozhlyvosti zabezpechennia stiikoho rivnia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini [New opportunities for ensuring a sustainable level of competitiveness of enterprises hotel and restaurant business in Ukraine]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 120-121 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationУжгородський національний університет
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume
dc.citation.spage120
dc.citation.epage121
dc.citation.conferenceⅩ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.