Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36586
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стадник, Ігор Ярославович | |
dc.contributor.author | Василишин, Л. В. | |
dc.contributor.author | Сташевський, С. В. | |
dc.contributor.author | Stadnyk, I. Ya. | |
dc.contributor.author | Basulushen, L. B. | |
dc.contributor.author | Stachevskiy, S. B. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T08:51:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T08:51:21Z | - |
dc.date.created | 2021-11-24 | |
dc.date.issued | 2021-11-24 | |
dc.identifier.citation | Стадник І. Я. Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опар / Ігор Ярославович Стадник, Л. В. Василишин, С. В. Сташевський // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 59. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-26-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36586 | - |
dc.format.extent | 59 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 | |
dc.title | Вплив додаткових компонентів на процес бродіння опар | |
dc.title.alternative | Influence of additional components on the fermentation process of opal | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.643.1 | |
dc.identifier.citationen | Stadnyk I. Ya., Basulushen L. B., Stachevskiy S. B. (2021) Vplyv dodatkovykh komponentiv na protses brodinnia opar [Influence of additional components on the fermentation process of opal]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 59 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | Ⅱ | |
dc.citation.spage | 59 | |
dc.citation.epage | 59 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Appears in Collections: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Stadnyk_I_Ya-Influence_of_additional_components_59.pdf | 276,41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
MNPK_2021v2_Stadnyk_I_Ya-Influence_of_additional_components_59.djvu | 36,25 kB | DjVu | View/Open | |
MNPK_2021v2_Stadnyk_I_Ya-Influence_of_additional_components_59__COVER.png | 1,36 MB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.