Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36584
ชื่อเรื่อง: | Особливості забезпечення надійності та довговічності обладнання харчових виробництв |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Providing features of food productions equipment reliability and longevity |
ผู้แต่ง: | Рутковський, М. Р. Федорук, О. А. Rutkovskyi, M. R. Fedoruk, O. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Рутковський М. Р. Особливості забезпечення надійності та довговічності обладнання харчових виробництв / М. Р. Рутковський, О. А. Федорук // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 58. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Rutkovskyi M. R., Fedoruk O. A. (2021) Osoblyvosti zabezpechennia nadiinosti ta dovhovichnosti obladnannia kharchovykh vyrobnytstv [Providing features of food productions equipment reliability and longevity]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 58 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Conference/Event: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | Ⅱ |
วันที่เผยแพร่: | 24-พฤศ-2021 |
Date of entry: | 21-ธัน-2021 |
สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
UDC: | 621.3.019 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 58 |
Start page: | 58 |
End page: | 58 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36584 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Rutkovskyi_M_R-Providing_features_of_food_58.pdf | 262,57 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
MNPK_2021v2_Rutkovskyi_M_R-Providing_features_of_food_58.djvu | 17,99 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
MNPK_2021v2_Rutkovskyi_M_R-Providing_features_of_food_58__COVER.png | 481,07 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น