Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36584
Назва: | Особливості забезпечення надійності та довговічності обладнання харчових виробництв |
Інші назви: | Providing features of food productions equipment reliability and longevity |
Автори: | Рутковський, М. Р. Федорук, О. А. Rutkovskyi, M. R. Fedoruk, O. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Рутковський М. Р. Особливості забезпечення надійності та довговічності обладнання харчових виробництв / М. Р. Рутковський, О. А. Федорук // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 58. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Rutkovskyi M. R., Fedoruk O. A. (2021) Osoblyvosti zabezpechennia nadiinosti ta dovhovichnosti obladnannia kharchovykh vyrobnytstv [Providing features of food productions equipment reliability and longevity]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 58 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Конференція/захід: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 24-лис-2021 |
Дата внесення: | 21-гру-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
УДК: | 621.3.019 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 58 |
Початкова сторінка: | 58 |
Кінцева сторінка: | 58 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36584 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Rutkovskyi_M_R-Providing_features_of_food_58.pdf | 262,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Rutkovskyi_M_R-Providing_features_of_food_58.djvu | 17,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Rutkovskyi_M_R-Providing_features_of_food_58__COVER.png | 481,07 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.