Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36172
Заглавие: | Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві |
Други Заглавия: | Innovative technologies in bakery production |
Автори: | Кузьмич, Н. Kuzmich, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Кузьмич Н. Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві / Кузьмич Н. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 67. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Kuzmich N. (2021) Innovatsiini tekhnolohii u khlibopekarskomu vyrobnytstvi [Innovative technologies in bakery production]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 67 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата на Публикуване: | 28-Апр-2021 |
Date of entry: | 12-Дек-2021 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
UDC: | 664. 681.2 |
Ключови Думи: | інноваційні технології хлібопекарське виробництво innovative technologies bakery production |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 67 |
Start page: | 67 |
End page: | 67 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36172 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Kuzmich_N-Innovative_technologies_in_bakery_67.pdf | 308,46 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
MSNTK_2021_Kuzmich_N-Innovative_technologies_in_bakery_67.djvu | 19,28 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
MSNTK_2021_Kuzmich_N-Innovative_technologies_in_bakery_67__COVER.png | 380,81 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.