Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35669
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.advisorDatsyshyn, Kateryna Yevhenivna-
dc.contributor.authorЛижин, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorLyzhyn, Andrii Serhiiovych-
dc.date.accessioned2021-06-30T21:50:00Z-
dc.date.available2021-06-30T21:50:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛижин А. С. Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за зміну : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / А. С. Лижин. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35669-
dc.description.abstractМета даної кваліфікаційної роботи – створення проєкту цеху по виробництву сиру кисломолочного роздільним способом та виробів із нього потужністю переробки 20 т за зміну незбираного молока, жирністю 3,7 %. Кваліфікаційна робота складається з пояснювальної записки та графічної частини. У записці проведено розрахунки для виготовлення запланованого асортименту: сиру кисломолочного 5 %, сиркової маси «Особлива» з родзинками, сирків нежирних діабетичних, сироватки пастеризованої. Також проведено техніко-економічне обґрунтування кваліфікаційної роботи і висвітлено питання з безпеки життєдіяльності та основ охорони праці. Графічна частина представлена чотирма листами формату А1. На них зображені: - апаратурно-технологічна схема; - графік організації виробничих процесів; - план виробничого цеху; - переріз виробничого цеху.uk_UA
dc.description.abstractThe purpose of this qualification work is to create a project of a shop for the production of curd using the separate method and curd articles with the processing capacity 20 t of milk per shift from the whole milk with fat content of 3.7%. The qualification work consists of an explanatory note and a graphic part. The explanatory note contains calculations for the production of the planned range: 5% curd, "Special" curd with raisins, low-fat diabetic curd articles, pasteurized whey. Feasibility study of qualification work was also carried out and life safety and basics of labor protection questions were covered. The graphic part is represented by four sheets of A1 format. They show: - hardware-technological scheme; - production processes organization graph; - the production shop plan; - transversal cross section of the production shop.uk_UA
dc.description.tableofcontentsАнотація.... Зміст......... Вступ...... 1. Технологічна частина......... 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту..... 1.1.1 Таблиця вихідних даних для розрахунку продуктів... 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини.. 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок..... 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів.... 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів і режимів виробництва молочних продуктів.... 1.2.1 Вимоги до сировини, використовуваної для виробництва молочних продуктів....... 1.2.2 Опис загальних операцій виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту... 1.2.3 Опис технології виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту..... 1.2.4 Нормативні характеристики молочних продуктів запроєктованого асортименту....... 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва молочних продуктів запроєктованого асортименту..... 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання........... 1.5 Підбір технологічного обладнання........ 1.6 Розрахунок площ виробничих і допоміжних приміщень.... 2. Техніко-економічне обґрунтування....... 3. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці........ Список використаних літературних джерел......uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectсиркові виробиuk_UA
dc.subjectроздільний спосіб виробництваuk_UA
dc.subjectcurduk_UA
dc.subjectcurd articlesuk_UA
dc.subjectseparate method of productionuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за змінуuk_UA
dc.title.alternativePlans and specifications of curd and curd articles production shop of 20 t of milk processing per shift capacityuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Лижин А.С., 2021uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKravets, Oleh Ihorovych-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages58-
dc.subject.udc637.146: 637.344uk_UA
dc.relation.references1. Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. Технологія молочних продуктів: підруч. — К. : НУХТ, 2013. — 502 с. 2. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006. – 351 с. 3. Грек О.В., Поліщук Г.Є., Онопрійчук О.О. Технологія продуктів зі знежиреного молока, молочної сироватки і маслянки: Навч. посіб. – К.: НУХТ, 2011. – 210 с. 4. Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. –К.: НУХТ, 2013. – 394 с. 5. ДСТУ 3662-2018. Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови. [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018. 6. Технологія молока та молочних продуктів : навчальний посібник / Власенко В. В., Т 38 Головко М. П., Семко Т. В., Головко Т. М. – Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2018. – 202 с. 7. ДСТУ 4554:2006. Сир кисломолочний. Технічні умови. [чинний від 2007- 01-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2007. 8. ДСТУ 4503:2005. Вироби сиркові. Загальні технічні умови. [чинний від 2006-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2006. 9. ДСТУ 8549:2015. Напої із сироватки. Загальні технічні умови. [чинний від 2017-01-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2015. 10. Ромаданова В.О., Костенко Т.П. Лабораторный практикум по технохимическому контролю предприятий молочной промышленности. - К.: УДУХТ, 1997.-102с. 11. Руководство по методам анализа качества и безопасности пищевых продуктов // под ред. И.М. Скурихина, В.А. Тутельяна. - М.: Брандесс, медицына 1998.-342с. 57 12. Н. М. Шульга, Л. А. Млечко. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 13. Н.К. Ростроса, П. Мордвинцева Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности : (Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов). М.: Агропромиздат, 1989. — 303 с. 14. Бедрій І.Я., Нечай В.Я. Безпека життєдіяльності. Навчальний посібник. – Львів: Манголія 2006, 2007. 499 с. 15. Купчик М.П., Гандзюк М.П., Степанець І.Ф. та ін. Основи охорони праці. – К.: Основа, 2000. 416 с. 16. Основи охорони праці. / Під ред. Ткачука К.Н., Халімовського Н.О. – К.: Основа, 2006. 448 с.uk_UA
dc.identifier.citationenLyzhyn A.S. Plans and specifications of curd and curd articles production shop of 20 t of milk processing per shift capacity: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / A.S. Lyzhyn. — Ternopil : TNTU, 2021. — 58 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Lyzhyn.docАвторська довідка44,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplomna_Lyzhyn.pdfДипломна робота1,63 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора