Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35333| Назва: | Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises |
| Автори: | Markovych, Iryna Bazhanova, Nataliia |
| Бібліографічний опис: | Markovych Iryna, Bazhanova Nataliia. Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises / The I International Science Conference on Multidisciplinary Research, January 19 – 21, 2021, Berlin, Germany. pp.191-192 |
| Дата публікації: | 2021 |
| Дата внесення: | 14-чер-2021 |
| Країна (код): | DE |
| Діапазон сторінок: | 191-192 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35333 |
| Тип вмісту: | Proceedings Book |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises (1) (1).pdf | 136,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора