Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35333
Назва: Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises
Автори: Markovych, Iryna
Bazhanova, Nataliia
Бібліографічний опис: Markovych Iryna, Bazhanova Nataliia. Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises / The I International Science Conference on Multidisciplinary Research, January 19 – 21, 2021, Berlin, Germany. pp.191-192
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 14-чер-2021
Країна (код): DE
Діапазон сторінок: 191-192
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35333
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises (1) (1).pdf136,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора