Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35333
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorMarkovych, Iryna-
dc.contributor.authorBazhanova, Nataliia-
dc.date.accessioned2021-06-14T12:08:06Z-
dc.date.available2021-06-14T12:08:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationMarkovych Iryna, Bazhanova Nataliia. Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises / The I International Science Conference on Multidisciplinary Research, January 19 – 21, 2021, Berlin, Germany. pp.191-192uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35333-
dc.format.extent191-192-
dc.language.isoenuk_UA
dc.titleCompetitiveness of hotel and restaurant business enterprisesuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.coverage.countryDEuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Competitiveness of hotel and restaurant business enterprises (1) (1).pdf136,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора