Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології 794

Total Visits per Month

六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025 十二月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології 40 10 59 30 7 6 20

File Downloads

Views
Методичка ТО.pdf 1255

Top Country Views

Views
美国 410
乌克兰 177
荷兰 39
日本 25
爱尔兰 20
英国 13
德国 12
中国 11
巴西 7
澳大利亚 6

Top City Views

Views
San Mateo 109
Mountain View 74
San Ramon 55
Louisville 47
Kiev 36
Tokyo 25
Dnepropetrovsk 17
Odessa 15
Englewood 13
Salt Lake City 13