Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології 794

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи технології харчових виробництв» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 Харчові технології 40 10 59 30 7 6 20

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка ТО.pdf 1255

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 410
Україна 177
Netherlands 39
Japan 25
Ireland 20
United Kingdom 13
Germany 12
China 11
Brazil 7
Australia 6

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 109
Mountain View 74
San Ramon 55
Louisville 47
Kiev 36
Tokyo 25
Dnepropetrovsk 17
Odessa 15
Englewood 13
Salt Lake City 13