Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35324
Teitl: | Облік і звітність в молочній промисловості |
Awduron: | Катерина, Дацишин Ольга, Крупа |
Bibliographic description (Ukraine): | Облік і звітність у молочній промисловості : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності “Харчові технології”, спеціалізації "Технології зберігання, консервування та переробки молока" / Уклад.: О. М. Крупа, К. Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2020. – 70 с. |
Dyddiad Cyhoeddi: | 2020 |
Date of entry: | 13-Jun-2021 |
Country (code): | UA |
Crynodeb: | Облік і звітність у молочній промисловості : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності “Харчові технології”, спеціалізації "Технології зберігання, консервування та переробки молока" . / Уклад.: Крупа О.М, Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2020. – 70 с. |
Content: | Формування та контроль облікової і звітної документації під час приймання молочної сировини.. Правила ціноутворення для молока незбираного під час його приймання на підприємства молочної промисловості. Основні поняття і терміни матеріального балансу у молочній промисловості. Методика розрахунку витрат при виробництві молочних продуктів. Визначення витрат складових компонентів, сировини, готового і побічного продукту під час процесу сепарування молока незбираного. Основні поняття та визначення у обліку витрат сировини. Методика розрахунку норми витрат сировини у показниках молока фактичної жирності на виробництво молочних продуктів. Методика розрахунку норми витрат сировини у показниках молока базисної жирності на виробництво молочних продуктів. Основні положення нормативного обліку сировини. Облік і звітність при виробництві назбирано молочних продуктів. Облік і звітність при виробництві сирів сичужних та вершкового масла. Рекомендована література |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35324 |
References (Ukraine): | Рекомендована література 1. ГРУ 46.018-2002 Галузеві рекомендації. Визначення порядку оплати за молоко залежно від сортової структури, вмісту жиру та білка відповідно до вимог ДСТУ 3662-97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі». – К.: Мінагрополітики України, Департамент ринків продукції тваринництва з головною державною племінною інспекцією, 2002, 15 с. 2. Наказ Міністерствоа аграрної політики та продовольства України від 01.12.2015 № 457 "Про затвердження форм первинного обліку та інструкцій щодо їх заповнення". 3. Інструкція щодо заповнення Спеціалізованої товарної накладної на перевезення молочної сировини (форма № 1-ТН (МС)), 2015. 4. Інструкція про проведення закупівлі молочної сировини у сільгоспвиробників усіх форм власності та господарств населення. – К.: Мінагрополітики України, 2002, 30 с. 5. Методичні рекомендації про порядок приймання, передачі та обліку незбираного коров'ячого молока-сировини, Мін.аграрної політики України, Київ, 2007. – 19с. 6. Закону України «Про молоко і молочні продукти». 7. ДСТУ 3662 – 97 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі.» 8. Методические указания о порядке ведения первичного учета и осуществления оперативного контроля за расходом сырья на производство готовой продукции и полуфабрикатов на предприятиях молочной промышленности от 14.04.1981 N 1-10-2449. 9. Люблинская Е.Н., Черенкова Ю.Г. Учет и отчетность на предприятиях молочной промышленности. – М.:Агропромиздат, 1990. – 207с. 10. Васильева Р.А. Производственный учет и отчетность на предприятиях молочной промышленности. Улан-Удэ: Изд-во ВСГТУ, 2006. – 170с. |
Content type: | Methodical recommendations |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри харчової біотехнології і хімії |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Облік і звітність_Атутор.pdf | 492,54 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol