Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.022 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин»)Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem
Bachelor Thesisчер-202321-чер-2023Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)Савчук, Катерина Сергіївна; Savchuk, Catherine
Bachelor Thesisчер-202323-чер-2023«Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля»)Мартинова, Діана Юріївна; Martynova, Diana
Bachelor Thesisгру-202326-гру-2023Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesisгру-202325-січ-2024Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta
Bachelor Thesisчер-202320-лип-2023Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан)Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina