Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35046| Назва: | Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках |
| Автори: | Владимир, Ольга Михайлівна |
| Бібліографічний опис: | Владимир О. М. Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. / М-во освіти і науки України; Інститут модернізації змісту освіти; Київ. нац. ун-т культури імистецтв; Київ. ун-т культури; Ф-т готельно-ресторанного і турист. бізнесу. – Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. – С. 311-315. |
| Дата публікації: | 9-кві-2021 |
| Дата внесення: | 7-тра-2021 |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Київський національний університет культури і мистецтв на базі Міжнародної Торговельної Палати ICC Ukraine, Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych w Warszawie (WSTiJO) (Республіка Польща), EMBASSY OF HUNGARY–HUNGARIAN TOURISM Information Office (Угорщина), Wyższa Szkoła Turystyki i Ekologii (Республіка Польща), Мережі еко-ресторанів «Батьківська хата» , Асоціації кулінарів України, Асоціації сомельє України, Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. |
| УДК: | 40.43 379.851 330.341.1 |
| Теми: | розвиток готельно-ресторанного бізнесу розвиток туризму |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35046 |
| ISBN: | 978-966-602-325-7 |
| Власник авторського права: | Владимир Ольга Михайлівна |
| Перелік літератури: | 1. Обсяг реалізованих послуг за регіонами за видами економічної діяльності http://www.ukrstat.gov.ua/ |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник _Гостинність_2021_print.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора