Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34911

Tytuł: Конкурентоспроможність потенціалу вітчизняних підприємств харчової промисловості
Inne tytuły: Competitiveness of the potential of domestic food industry enterprises
Authors: Шпакович, Святослав
Shpakovich, Svyatoslav
Akcesoria: Університет державної фіскальної служби України, м. Ірпінь, Україна
University of the State Fiscal Service of Ukraine, Irpin, Ukraine
Cytat: Шпакович С. Конкурентоспроможність потенціалу вітчизняних підприємств харчової промисловості / Святослав Шпакович // Матеріали Ⅵ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 31 березня-01 квітня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 77–78. — (Роль та потенціал вітчизняного підприємництва у розвитку економічно стійкої держави).
Bibliographic description: Shpakovich S. (2021) Konkurentospromozhnist potentsialu vitchyznianykh pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Competitiveness of the potential of domestic food industry enterprises]. Proceedings of the 6th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 31 March-01 April 2021), pp. 77-78 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅵ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 6th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅵ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Data wydania: 31-mar-2021
Date of entry: 23-kwi-2021
Wydawca: ФОП Паляниця В.А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 31 березня-01 квітня 2021 року
31 March-01 April 2021
UDC: 330.101
Strony: 2
Zakres stron: 77-78
Główna strona: 77
Strona końcowa: 78
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34911
ISBN: 978-617-7875-13-9
Właściciel praw autorskich: © ФОП Паляниця В.А., 2021
Związane URL literatura: http://www.ukrstat.gov.ua/
Wykaz piśmiennictwa: 1. Барбаріч Т.М. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості Житомирської області. Економіка та держава. 2011. № 9. С. 70 - 72.
2. Васильків Т. Г., Лупак Р. Л. Конкурентоспроможність підприємства. Львів: ЛКА, 2016. 484 с
3. Офіційний сайт державної служби статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.ua/
4. Шарко М.В., Васильченко К.Г. Шляхи та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Економіка харчової промисловості. 2015. № 1. С. 38 - 41.
References: 1. Barbarich T.M. Konkurentospromozhnist pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti Zhytomyrskoi oblasti. Ekonomika ta derzhava. 2011. No 9. P. 70 - 72.
2. Vasylkiv T. H., Lupak R. L. Konkurentospromozhnist pidpryiemstva. Lviv: LKA, 2016. 484 s
3. Ofitsiinyi sait derzhavnoi sluzhby statystyky Ukrainy. URL: http://www.ukrstat.gov.ua/
4. Sharko M.V., Vasylchenko K.H. Shliakhy ta napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Ekonomika kharchovoi promyslovosti. 2015. No 1. P. 38 - 41.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:VІ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi