Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34911

Назва: Конкурентоспроможність потенціалу вітчизняних підприємств харчової промисловості
Інші назви: Competitiveness of the potential of domestic food industry enterprises
Автори: Шпакович, Святослав
Shpakovich, Svyatoslav
Приналежність: Університет державної фіскальної служби України, м. Ірпінь, Україна
University of the State Fiscal Service of Ukraine, Irpin, Ukraine
Бібліографічний опис: Шпакович С. Конкурентоспроможність потенціалу вітчизняних підприємств харчової промисловості / Святослав Шпакович // Матеріали Ⅵ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 31 березня-01 квітня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 77–78. — (Роль та потенціал вітчизняного підприємництва у розвитку економічно стійкої держави).
Bibliographic description: Shpakovich S. (2021) Konkurentospromozhnist potentsialu vitchyznianykh pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti [Competitiveness of the potential of domestic food industry enterprises]. Proceedings of the 6th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 31 March-01 April 2021), pp. 77-78 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅵ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 6th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅵ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 31-бер-2021
Дата внесення: 23-кві-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 31 березня-01 квітня 2021 року
31 March-01 April 2021
УДК: 330.101
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 77-78
Початкова сторінка: 77
Кінцева сторінка: 78
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34911
ISBN: 978-617-7875-13-9
Власник авторського права: © ФОП Паляниця В.А., 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://www.ukrstat.gov.ua/
Перелік літератури: 1. Барбаріч Т.М. Конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості Житомирської області. Економіка та держава. 2011. № 9. С. 70 - 72.
2. Васильків Т. Г., Лупак Р. Л. Конкурентоспроможність підприємства. Львів: ЛКА, 2016. 484 с
3. Офіційний сайт державної служби статистики України. URL: http://www.ukrstat.gov.ua/
4. Шарко М.В., Васильченко К.Г. Шляхи та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості. Економіка харчової промисловості. 2015. № 1. С. 38 - 41.
References: 1. Barbarich T.M. Konkurentospromozhnist pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti Zhytomyrskoi oblasti. Ekonomika ta derzhava. 2011. No 9. P. 70 - 72.
2. Vasylkiv T. H., Lupak R. L. Konkurentospromozhnist pidpryiemstva. Lviv: LKA, 2016. 484 s
3. Ofitsiinyi sait derzhavnoi sluzhby statystyky Ukrainy. URL: http://www.ukrstat.gov.ua/
4. Sharko M.V., Vasylchenko K.H. Shliakhy ta napriamy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Ekonomika kharchovoi promyslovosti. 2015. No 1. P. 38 - 41.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:VІ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.