Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-4 зі 4 (час пошуку: 0.002 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Хліб з цільного борошна –продукт здорового харчування | Карпик, Г.; Марко, Д.; Karpyk, H.; Marko, D. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |
Conference Abstract | 20-тра-2021 | 23-чер-2021 | Підвищення харчової цінності борошняних виробів індустрії швидкого харчування | Карпик, Г.; Спас, О.; Karpyk, H.; Spas, O. |
Conference Abstract | 24-лис-2021 | 21-гру-2021 | Підвищення харчової цінності здобних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |