Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33727
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.advisorBeiko, Liudmyla Anatoliivna-
dc.contributor.authorВитвицька, Юлія Ігорівна-
dc.contributor.authorVytvytska, Yuliia Ihorivna-
dc.date.accessioned2020-12-29T08:37:52Z-
dc.date.available2020-12-29T08:37:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВитвицька Ю. І. Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Ю. І. Витвицька. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33727-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду дитячих овочево-фруктових та фруктових консервів з використанням кабачка для розширення раціону дитячого харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва фруктових консервів з кабачком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми фруктових консервів.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the development of a new type of children's fruit and vegetable canned fruits with the use of zucchini to expand the diet of baby food and canned food with good taste. The purpose of this work is to develop recipes and technologies for the production of canned fruit with zucchini. Based on the obtained results, recipes and technological schemes of canned fruit are proposed.uk_UA
dc.description.tableofcontentsРЕФЕРАТ. ВСТУП. МЕТА І ЗАВДАННЯ РОБОТИ.. РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ.. 1. 1. Кабачки – поширена сировина в Україні. . 1.2. Народногосподарське значення кабачків. 1.3.Аналіз існуючих традиційних технологій.. 1.4. Патентний пошук нових та удосконалених технологій виробництва консервів із кабачків... Висновки до розділу.. РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ І МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕНЬ 2.1. Характеристика об’єктів досліджень та схема проведення експерименту.. 2.2. Методи досліджень. 2.3. Визначення сухихи речовин у сировини та готової продукції.. 2.4.Проведення досліджень. 2.5. Оцінка органолептики готового продукту... Висновки до розділу.... РОЗДІЛ 3. РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ЇХ ОБГОВОРЕННЯ Аналіз підібраної сировини.. 3.1. Технологія виробництва овочево- фруктового пюре способом холодного протирання (центрифугуванням)..... 3.1. Розрахунок основних складників рецептури для консервів за традиційною і удосконаленими технологіями..... 3.3. Виготовлення консервів та перевірка їх якості... Висновки до розділу.. РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ... 4.1 Охорона праці.... 4.2 Безпека в надзвичайних ситуаціях... Висновки до розділу..... ВИСНОВКИ...... ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ... ДОДАТКИ...uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectфруктові консервиuk_UA
dc.subjectкабачокuk_UA
dc.subjectметод холодного протиранняuk_UA
dc.subjectудосконалена технологіяuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectcanned fruituk_UA
dc.subjectmarrow squashuk_UA
dc.subjectcold rubbing methoduk_UA
dc.subjectadvanced technologyuk_UA
dc.subjectcanninguk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.titleРозробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of fruit preserves with marrow squashuk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Витвицька Ю.І., 2020uk_UA
dc.contributor.committeeMemberЗварич, Наталя Миколаївна-
dc.contributor.committeeMemberZvarych, Natalia Mykolaivna-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages76-
dc.relation.references2 Бедрій Я. І. Безпека життєдіяльності / Бедрій Я. І. – Львів, 2000. – 111 с. 3 Василенко З. В. Плодоовощные пюре в производстве продуктов/ З. В. Василенко, В. С. Баранов.- Москва: Агропромиздат, 1987. – 124 с. 4 Власенко В. І. Техніка безпека і протипожежна техніка у харчовій промисловості / Власенко В. І. – Київ: Державне видавництво технічної літератури УРСР, 1961 – 292 с. 5 Гаубер-Швенк Г., Швенк М. Харчування: dtv-Atlas: Пер.з нім./Худож. Йорг Майр; Наук.ред. пер.: В.Г.Передерій, Ю.Г.Григоров. – К.:Знання-Прес,2004. – 183 с.: іл. – С.57 6 Гляденов С. Н. Очистка сточных вод: традиции и новации //Экология и пром-сть России. - 2001. - No 2. - С. 15-17. 7 Гончаренко Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [довідник] / Г. М. Гончаренко Г. М., В. В. Дуб, В. В. Гончаренко – К.: 2007 – 412 с. 8 Гореньков Э. С. Технология консервирования / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачева. – М.: Агропромиздат, 1987. – 351 9 Губський А. І., Цивільна оборона : підручник для вищ. навч. закладів / А. І. Губський. Київ : Міністерство освіти, 1995. 216 с. 10 Джафаров А. Ф. Товароведение плодов и овощей / Джафаров А. Ф. – М. : Экономика, 1985. – 280 с. 11 Джигирей B. C. Основи екології та охорона навколишнього природного середовища / Джигирей B. C., Сторожук В. М., Яцюк Р. А. – Львів: Афіша, 2000 – 272 с. 12 ДСТУ 33-96 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови 13 ДСТУ 3695-98 (ГОСТ 30579-98) Консерви овочеві для дієтичного харчування. Технічні умови 14 Казаков Е.Д. Биохимия зерна и хлебопродуктов/Е.Д. Казаков, Г. П. Кириленко. – СПб.: [Текст]ГИОРД, 2005. – 512 с. 15 Комплексы оборудования по производству плодоовощных, овощных и фруктовых консервов. – Одесса : СКТБ «Продмаш», [Текст]1990. – 80с. 16 Марх А. Т. Биохимия консервированных плодов и овощей / Марх А. Т. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 371 с. 17 Марх А. Т. Технохимический контроль консервного производства / Марх А. Т., Зыкина Т. Ф., Голубев В. Н. – Москва: Агропромиздат , 1989. – 404 с. 18 4. Новиков, М.М. Фізіолого-біохімічні основи формування якості врожаю сільськогосподарських культур [Текст]. М.: – МСХА. - 1994 р. – 189 с 19 Покровский А.А. Химический состав пищевых продуктов / Покровский А. А. – М.: Пищевая промышленность, 1976. – 228с. 20 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом: ДСТУ ISO 2173:2007. – [Чинний від 2008-04- 01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. – IV, 24 с. – (Національний стандарт України). 21 Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи визначення титрованої кислотності: ДСТУ 4957:2008– [Чинний від 2008-04-01]. – К.: Держспоживстандарт України, 2008. – IV, 24 с. – (Національний стандарт України). 22 Плахотін В. Я., Тюрікова І.С., Хомич Г. П. Теоретичні основи технологій харчових виробництв:Навчальний посібник. –Київ:Центр навчальної літератури,. 2006. – 640 с. 23 Сборник технологических инструкций по производству консервoв; в 2 томах: М. : Пищ. про – сть, 1977. – Т.1 – 170 с 24 Серега Д.Г. Охрана труда и пищевой промышленности / Д. Г. Серега В. И., Дашевский. - М.: Лег. и пищ. пром-сть,1983. – 244 с. 25 Ситников Е.Д., Оборудование консервных заводов. / Е. Д. Ситников, В. А. – М.: Лег. и пищ. пром-сть, 1981. – 248 с. 26 Слюсаревская И.В. Технологические аспекты использования десертных овощей в производстве продукции для общественного питания//Современная наука и инновации //Научный журнал.- 2015.- 77-79 с. 27 Справочник по овощеводству; под общ. ред. докт. с.-х. наук, проф. В. А. Брызгалова. — Л. : Колос, Ленинградское отд-ние. 1983. — 511 с. 28 Справочник технолога плодоовощного произвоства /составитель: М. Куницина. – Санкт-Петербург: ПрофиКС, 2001. – 478с. 29 Сборник технологических инструкций по производству консервов: В 2 т. / Всесоюз. научно-исследоват. ин-т консервной и овощесуш. пром-ти. – М., 1977. – Т.2: Консервы для детского и диетического питания. Консервы фруктовые. Быстрозамороженные продукты. – 432 с. 30 Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Флауменбаум Б.П., Безусов А.Т., Сторожук В.М., Хомич Г.П. – Одеса : Друк., 2006. – 400с. 31 Химический состав пищевых продуктов/Под ред. Акад. АМН СССР А.А.Покровского. - М: Пищ. пром-сть, 1976. – 228 с. 32 Цивільна оборона. Підручник / О.П.Депутат, I.В.Коваленко, I.С.Мужик; За ред. полковника П. I. Кашина. -Львів: ІІП «Василькевич К.І.», 2005. -340 с.uk_UA
dc.identifier.citationenVytvytska Y. I. Development of a new kind of fruit preserves with marrow squash : master's thesis in specialty „181 — “food technology” / Y. I. Vytvytska. — Ternopil : TNTU, 2020. — 76 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
avtorska dovidka_Vytvytska.docАвторська довідка29 kBMicrosoft WordPrzeglądanie/Otwarcie
dyplom_Vytvytska.pdfДипломна робота1,66 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora