Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛісовська, Тетяна Олегівна-
dc.contributor.advisorLisovska, Tetyana Olegivna-
dc.contributor.authorОлекшій, Надія Степанівна-
dc.contributor.authorOlekshii, Nadiia Stepanivna-
dc.date.accessioned2020-12-28T16:02:01Z-
dc.date.available2020-12-28T16:02:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОлекшій Н. С. Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху : дипломна робота магістра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / Н. С. Олекшій. — Тернопіль : ТНТУ, 2020. — 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33599-
dc.description.abstractОлекшій Н.С. Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном кукурудзяним екструдованим із розробленням проєкту цеху. – Рукопис. Магістерська робота присвячена дослідженню показників кисломолочних напоїв з борошном кукурудзяним екструдованим із розробленням проєкту цеху. Мета досліджень – одержання кисломолочних напоїв з екструдованим кукурудзяним борошном, в якості стабілізатора структури, дослідження органолептичних, технологічних та фізико-хімічних властивостей, для розширення асортименту і покращення органолептичних властивостей напоїв кисломолочних. Обладнання, що використовуватиметься на підприємстві, сприяє зменшенню витрати сировини, збереженню тривалості виробничого циклу, значно покращує органолептичні показники готової продукції та забезпечує комплексну переробку сировини.uk_UA
dc.description.abstractThe master's thesis is devoted to the study of indicators of fermented milk drinks with extruded corn flour with the development of the shop project. The purpose of the research is to provide fermented milk drinks with extruded corn flour as a structure stabilizer, to study organoleptic, technological and physicochemical authorities, to expand the association and improve the organoleptic authorities of fermented milk drinks. The association used at the enterprise helps to reduce the cost of raw materials, preserve the duration of the production cycle, increase the improvement of organoleptic characteristics of finished products and ensure comprehensive processing of raw materials.uk_UA
dc.description.tableofcontents1.ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ 1.1. ХАРАКТЕРИСТИКА МІСЦЯ РОЗТАШУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВА 1.2 ХАРАКТЕРИСТИКА СИРОВИННОЇ ЗОНИ 1.3. ОБҐРУНТУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ 1.4 ХАРАКТЕРИСТИКА КАНАЛІВ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ 2. ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ 2.1. ТЕХНОЛОГІЧНІ РОЗРАХУНКИ ВИРОБНИЦТВА ЗАПРОЕКТОВАНОГО АСОРТИМЕНТУ 2.1.1.ТАБЛИЦЯ ВИХІДНИХ ДАНИХ ДЛЯ РОЗРАХУНКУ ПРОДУКТІВ 2.1.2.СХЕМА НАПРЯМКІВ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ 2.1.3. СИРОВИННО-ПРОДУКТОВИЙ РОЗРАХУНОК 2.1.4 ЗВЕДЕНА ТАБЛИЦЯ РОЗРАХУНКУ ПРОДУКТІВ 2.2. ВИБІР ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ І РЕЖИМІВ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ 2.2.1. ВИМОГИ ДО СИРОВИНИ, ЯКА ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ 2.2.2.ВИМОГИ ДО МОЛОКА НЕЗБИРАНОГО 2.2.3. ОПИС ЗАГАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОПЕРАЦІЙ ВИРОБНИЦВА ПРОДУКТІВ 2.2.4. ОПИС ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ АСОРТИМЕНТУ ЗАПРОЕКТОВАНОГО 2.2.4.ТЕХНОХІМІЧНИЙ І МІКРОБІОЛОГІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ЗАПРЕКТОВАНОГО АСОРТИМЕНТУ 2.3.1. ПІДБІР ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ 2.3.2.РОЗРАХУНОК ПЛОЩ ВИРОБНИЧИХ ТА ДОПОМІЖНИХ ПРИМІЩЕНЬ 3. НАУКОВО-ДОСЛІДНА ЧАСТИНА ПРОЕКТУ РЕЗУЛЬТАТИ ВЛАСНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ ТА ЇХ ОБГОВОРЕННЯ 3.1 АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ 3.2 МЕТА, ОБ’ЄКТ, ПРЕДМЕТ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 3.3 РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ 3.4. ОПИС ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ЙОГУРТОВОГО НАПОЮ З ЕКСТРУДОВАНИМ КУКУРУДЗЯНИМ БОРОШНОМ ВИСНОВКИ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ 4.1. ОХОРОНА ПРАЦІ 4.2. БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject181uk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectкисломолочні напоїuk_UA
dc.subjectйогуртові напоїuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectекструдоване кукурудзяне борошноuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectsour milk drinksuk_UA
dc.subjectyogurt drinksuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectextruded corn flouruk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectphysicochemical indicatorsuk_UA
dc.titleДослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цехуuk_UA
dc.title.alternativeResearch of indicators of sour-milk drinks with corn-extruded flour with development of the project of shop.uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Олекшій Н.С., 2020uk_UA
dc.contributor.committeeMemberКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.committeeMemberKrаvets, Oleg Igorovich-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages103-
dc.subject.udc637.146.34uk_UA
dc.relation.references1. Лісовська Т. О., Деркач А. В., Стадник І. Я., Сухенко Ю., Василів В. Екструдоване кукурудзяне борошно для дієтичного харчування. Продовольча індустрія АПК. 2017. No11-12. С. 40-43. 2. Гуменюк О.Л. Харчова хімія тексти лекцій. 3. Маньковський А. Я. Технологія переробки молока : Навчальний посібник для вищих аграрних навчальних закладів. / А. Я. Маньковський, Р. Й. Кравців, г.О. Богданов – Львів, 2003. – 451 с (розділ 1.4) 4. Дудченко Л. Г. Пряно-ароматические и пряно-вкусовые растения: справочник / Л. Г. Дудченко, А. С. Козьяков., В. В. Кривенко. – Київ : Наукова думка, 1989. – 304 с.(1.4) 6. Жигунов Д.А. Мучные смеси из зерновых культур. / Д.А. Жигунов, О.С. Волошенко. - Одесса: Освіта України, 2013. - 156 с (1,5) 7. Купченко А.Ринок кукурудзи та продуктів її переробки / А. Купченко // Агромаркет. - 2013. - No9- С. 3-7(1,5) 8. Дробот В. І. Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв: навч. посіб. К.: Руслана. 2006. 345 с. 9. Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. –К.: НУХТ, 2013. – 394 с. 10. ДСТУ ISO 11035:2005. Дослідження сенсорне. Ідентифікація та вибирання дескрипторів для створення сенсорного спектру та багатобічного підходу. К.: Держстандарт України, 2005. 32 с. 11. Черновьянц М. С. Систематические и случайные погрешности химического анализа под ред. М.: ИКЦ «Академкнига». 2004. 157 с. 12 . Семенда, Д. К. Підвищення ефективності молочного скотарства на Черкащині [Текст] / Д. К. Семенда, О. В. Семенда // Економіка АПК. – 2008. – No 1. – С. 39. 98 13. ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ Стратегія розвитку Тернопільської області на період до 2020 року Тернопіль 2015 14. ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови. 15. ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови. 16. ДСТУ 4343:2014 Йогурти. Загальні технічні умови. 17. ТУ У 10.8-00419880-119:2013 Геролакт. Технічні умови. 18. ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови 19. ДСТУ 4623:2006 Цукор білий. Технічні умови 20. ДСТУ 4556:2015 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови. 21. Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, Т. А. Скорченко та ін. Технологія молочних продуктів: підруч. — К. : НУХТ, 2013. — 502 с. 22. Власенко В.В., Машкін М.І., Бігун П.П. “Технологія виробництва і переробки молока та молочних продуктів». - Вінниця; ГІПАНІС С.200-306. 23. Ростроса Н.К., Мордвинцева П.В. Курсовое и дипломное проектирования предприятий молочной промышленности. М.: Пищеваяпромышленность, 1976 г. 260с. 24. Харитонов Д.І., Харитонов В.Д. Справочник технолога цельномолочного производства. М.: Пищевая промышленность, 1967.-290с. 25. Машкін М.І., Париш Н.М. Технологія виробництва молока і молочних продуктів. Навчальне видання. – К.: Вища освіта, 2006. – 351 с. 26. Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. Технологічні розрахунки у молочній промисловості: навч. посіб. –К.: НУХТ, 2013. – 394 с. 27. Батлук Я. В. Аналіз сучасних технологій молочних продуктів із зерновими наповнювачами 28. Мазараки А. А., Пересічний М. І., Кравченко М. Ф. Технологія продуктів функціонального призначення. К., 2012. 116 с. 29. . Мусульманова М. М. Комбинированные молочно-растительные продукты // Молочная промышленность. 2006. No 5. С. 72–73. 32. Цісарик О. Й., Сливка І. М., Мусій Л. Я. Скринінг технологічних властивостей природних штамів молочнокислих бактерій // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. 2017. Т. 19, No 80. С. 88–92. doi: https://doi.org/10.15421/nvlvet8018 33. Турчин І. М., Гамкало Х., Войчишин А. Використання молочної сироватки при виробництві десертів // Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. 2017. Т. 19, No 80. С. 165–168. 35. Грачев Ю. П. Математические методы планирования экспериментов. М.: Элеватор, 2000. 512 с. 36. Ананьев В. А. Анализ экспериментальных данных: учеб. пособие: в 2 ч. Кемерово: ГОУ ВПО «Кемеровский госуниверситет», 2008. Ч.1. 92 с.uk_UA
dc.relation.referencesen5. Codex-Alimentarius 1981:118 Codexstandard for Gluten-Free Foods / Joint FAO / WHO Food Standards Programme. – 1983. – 3 p.(1,5) 30. The influence of cryopowder “Garbuz” on the technology of curds of different fat content / Gutyj B., Hachak Y., Vavrysevych J., Nagovska V. // EasternEuropean Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 2, Issue 10 (86). P. 20–24. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.98194 31. Substantiation of the method of protein extraction from sheep and cow whey for producing the cheese "Urda" / Bilyk O., Slyvka N., Gutyj B., Dronyk H., Sukhorska O. // 99 Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 2017. Vol. 3, Issue 11 (87). P. 18–22. doi: https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103548 34. Kaminarides S., Nestoratos K., Massouras T. Effect of added milk and cream on the physicochemical, rheological and volatile compounds of Greek whey cheeses // Small Ruminant Research. 2013. Vol. 113, Issue 2-3. P. 446–453. doi: https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2013.04.009uk_UA
dc.identifier.citationenOlekshii N. S. Research of indicators of sour-milk drinks with corn-extruded flour with development of the project of shop : master's thesis in specialty „181 — “food technology” / N. S. Olekshii. — Ternopil : TNTU, 2020. — 103 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Olekshii.docАвторська довідка46,5 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dyplom_Olekshii.pdfДипломна робота1,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора