"Бакалавр" Konu hospitality industry

Atla: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
veya bir kaç harf giriniz:  
Gösterilen sonuçlar 1 - 10 den 17
TürYayın TarihiDate of entryBaşlıkYazar(lar)
Bachelor ThesisHaz-20245-Tem-2024Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари»)Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy
Bachelor ThesisHaz-20248-Tem-2024Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia
Bachelor ThesisHaz-202320-Tem-2023Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan
Bachelor ThesisHaz-202321-Haz-2023Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada»)Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta
Bachelor ThesisHaz-202320-Tem-2023Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”)Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych
Bachelor ThesisHaz-202517-Haz-2025Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельного підприємства (на прикладі готелю Тернопіль)Сторож, Тетяна Володимирівна; Storozh, Tetiana
Bachelor ThesisHaz-202524-Haz-2025Особливості діяльності готельного господарства в умовах сучасних викликів (на прикладі «Прем’єр готель «Русь»)Небіщанська, Христина Михайлівна; Nebishchanska, Khrystyna
Bachelor ThesisHaz-202412-Haz-2024Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй»)Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona
Bachelor ThesisHaz-202223-Ağu-2022Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge»)Гринюк, Іван Васильович
Bachelor ThesisHaz-202530-Haz-2025Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «На небі»)Дмитерко, Валерія Михайлівна; Dmyterko, Valeriia