このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
タイトル: | Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр |
著者: | Федишин, Ірина Богданівна Нагорняк, Галина Степанівна Кузь, Тетяна Іванівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с. |
発行日: | 2019 |
Date of entry: | 5-7月-2020 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
キーワード: | інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури |
抄録: | Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі». |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154 |
Copyright owner: | ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019 |
Content type: | Methodical recommendations |
出現コレクション: | Матеріали інших конференцій, семінарів, читань |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Методичка СР та ІНДЗ.docx | 237,28 kB | Microsoft Word XML | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。