Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Título : Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр
Autor : Федишин, Ірина Богданівна
Нагорняк, Галина Степанівна
Кузь, Тетяна Іванівна
Bibliographic description (Ukraine): Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І. Методичні вказівки для виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр. – Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 30 с.
Fecha de publicación : 2019
Date of entry: 5-jul-2020
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Palabras clave : інноваційний розвиток, готельно-ресторанна справа, підприємство, бізнес-структури
Resumen : Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та виконання індивідуального науково-дослідного завдання з предмету «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня магістр усіх форм навчання з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання із дисципліни «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі».
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32154
Copyright owner: ©Федишин І.Б., Нагорняк Г.С., Кузь Т.І., 2019
Content type: Methodical recommendations
Aparece en las colecciones: Матеріали інших конференцій, семінарів, читань

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Методичка СР та ІНДЗ.docx237,28 kBMicrosoft Word XMLVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.