Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31952
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ушаков, М. | |
dc.contributor.author | Ushakov, M. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:04Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:04Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Ушаков М. Важливість формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв / Ушаков М. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 179. — (Гуманітарні науки). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31952 | - |
dc.format.extent | 179 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | технологічна компетентність | |
dc.subject | фахова підготовка | |
dc.subject | technological competence | |
dc.subject | professional training | |
dc.title | Важливість формування технологічної компетентності майбутніх фахівців сфери харчових виробництв | |
dc.title.alternative | The importance of forming technological competence of future professionals in food production sphere | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 377.018.8 | |
dc.subject.udc | 664-051] | |
dc.subject.udc | 005.336.2 | |
dc.identifier.citationen | Ushakov M. (2020) Vazhlyvist formuvannia tekhnolohichnoi kompetentnosti maibutnikh fakhivtsiv sfery kharchovykh vyrobnytstv [The importance of forming technological competence of future professionals in food production sphere]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 179 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | |
dc.contributor.affiliation | Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 179 | |
dc.citation.epage | 179 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Ushakov_M-The_importance_of_forming_technological_179.pdf | 307,48 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
PGNAP_2020_Ushakov_M-The_importance_of_forming_technological_179.djvu | 20,67 kB | DjVu | Göster/Aç | |
PGNAP_2020_Ushakov_M-The_importance_of_forming_technological_179__COVER.png | 469,71 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.