Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946
| Titre: | Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки |
| Autre(s) titre(s): | Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills |
| Auteur(s): | Сіньковська, О. Sinkovska, O. |
| Affiliation: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сіньковська О. Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки / Сіньковська О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 172. — (Гуманітарні науки). |
| Bibliographic description (International): | Sinkovska O. (2020) Shliakhy formuvannia v uchniv zpo kulinarnoho profiliu navychok samokontroliu i samootsinky [Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 172 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
| Conference/Event: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Date de publication: | 23-avr-2020 |
| Date of entry: | 4-jui-2020 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
| UDC: | 377.018.8 664-051] 005.336.2 |
| Mots-clés: | самоконтроль самооцінка фахова підготовка self-control self-assessment professional training |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 172 |
| Start page: | 172 |
| End page: | 172 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172.pdf | 307,78 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172.djvu | 21,89 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172__COVER.png | 466,49 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.