Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946
Назва: | Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки |
Інші назви: | Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills |
Автори: | Сіньковська, О. Sinkovska, O. |
Приналежність: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University |
Бібліографічний опис: | Сіньковська О. Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки / Сіньковська О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 172. — (Гуманітарні науки). |
Bibliographic description: | Sinkovska O. (2020) Shliakhy formuvannia v uchniv zpo kulinarnoho profiliu navychok samokontroliu i samootsinky [Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 172 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 |
Конференція/захід: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 23-кві-2020 |
Дата внесення: | 4-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 23-24 квітня 2020 року 23-25 April 2020 |
УДК: | 377.018.8 664-051] 005.336.2 |
Теми: | самоконтроль самооцінка фахова підготовка self-control self-assessment professional training |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 172 |
Початкова сторінка: | 172 |
Кінцева сторінка: | 172 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172.pdf | 307,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172.djvu | 21,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172__COVER.png | 466,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.