Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946

Назва: Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки
Інші назви: Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills
Автори: Сіньковська, О.
Sinkovska, O.
Приналежність: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University
Бібліографічний опис: Сіньковська О. Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки / Сіньковська О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 172. — (Гуманітарні науки).
Bibliographic description: Sinkovska O. (2020) Shliakhy formuvannia v uchniv zpo kulinarnoho profiliu navychok samokontroliu i samootsinky [Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 172 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 377.018.8
664-051]
005.336.2
Теми: самоконтроль
самооцінка
фахова підготовка
self-control
self-assessment
professional training
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 172
Початкова сторінка: 172
Кінцева сторінка: 172
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.