Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіньковська, О. | |
dc.contributor.author | Sinkovska, O. | |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 23-25 April 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T07:36:03Z | - |
dc.date.available | 2020-06-04T07:36:03Z | - |
dc.date.created | 2020-04-23 | |
dc.date.issued | 2020-04-23 | |
dc.identifier.citation | Сіньковська О. Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки / Сіньковська О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 172. — (Гуманітарні науки). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946 | - |
dc.format.extent | 172 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020 | |
dc.subject | самоконтроль | |
dc.subject | самооцінка | |
dc.subject | фахова підготовка | |
dc.subject | self-control | |
dc.subject | self-assessment | |
dc.subject | professional training | |
dc.title | Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки | |
dc.title.alternative | Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 377.018.8 | |
dc.subject.udc | 664-051] | |
dc.subject.udc | 005.336.2 | |
dc.identifier.citationen | Sinkovska O. (2020) Shliakhy formuvannia v uchniv zpo kulinarnoho profiliu navychok samokontroliu i samootsinky [Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 172 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини | |
dc.contributor.affiliation | Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.spage | 172 | |
dc.citation.epage | 172 | |
dc.citation.conference | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172.pdf | 307,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172.djvu | 21,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
PGNAP_2020_Sinkovska_O-Ways_of_forming_in_epe_pupils_172__COVER.png | 466,49 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.