Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946

Tytuł: Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки
Inne tytuły: Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills
Authors: Сіньковська, О.
Sinkovska, O.
Akcesoria: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University
Cytat: Сіньковська О. Шляхи формування в учнів зпо кулінарного профілю навичок самоконтролю і самооцінки / Сіньковська О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 172. — (Гуманітарні науки).
Bibliographic description: Sinkovska O. (2020) Shliakhy formuvannia v uchniv zpo kulinarnoho profiliu navychok samokontroliu i samootsinky [Ways of forming in epe pupils from culinary profile of self-control and self-assessment skills]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 172 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Konferencja/wydarzenie: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Data wydania: 23-kwi-2020
Date of entry: 4-cze-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
UDC: 377.018.8
664-051]
005.336.2
Słowa kluczowe: самоконтроль
самооцінка
фахова підготовка
self-control
self-assessment
professional training
Strony: 1
Zakres stron: 172
Główna strona: 172
Strona końcowa: 172
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31946
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi